ΣΤΗΛΕΣ

Με τον Σπύρο Βλάχο "γραφείο Τύπου" εναντίον της Λαμίας!

Με τον Σπύρο Βλάχο "γραφείο Τύπου" εναντίον της Λαμίας!
Βλάχος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χωρίς δημοσιογράφο στο Γραφείο Τύπου του θα "παραταχθεί" εκτός απροόπτου η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο σαββατιάτικο ματς εναντίον της Λαμίας, καθώς οι διοικούντες απέλυσαν το δίδυμο των Γαρρή - Δρουκόπουλου... ψάχνοντας για αντικαταστάτες.

Στη σύσκεψη κορυφής της Σούπερ Λίγκας για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά δεν πήρε θέση, διότι ο πρόεδρος Βασίλης Κωνσταντίνου δεν είχε άποψη. Στα ΗΑΕ η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν στέλνει κάποιο στέλεχός της για να διαπραγματευτεί με την Αλ Αϊν περί της οφειλόμενης δόσης για τον Μάρκους Μπεργκ.

Αλλά συνεργάζεται... εκτάκτως με τον μάνατζερ Λευτέρη Σιδηρόπουλο που έχει "άκρες" στη συγκεκριμένη αγορά (είχε πετύχει και το deal του Τάκη Λεμονή στην Αλ Ραέντ το 2013).

Η ΠΑΕ αποψιλώνεται μέρα με τη μέρα, λειτουργώντας χωρίς γενικό και τεχνικό διευθυντή. Το θέμα της "ευρωπαϊκής" άδειας έχει... ξεχαστεί. Για την "ελληνική" όλα είναι στον αέρα... Το μοναδικό νέο πρόσωπο στην ΠΑΕ είναι ο στενός περί των οικονομικών συνεργάτης του Γιάννη Αλαφούζου, Αλέκος Σφυρής.

Συνεπώς, σ' αυτή την ατμόσφαιρα συρρίκνωσης των πάντων (μπάτζετ, κύρους και μεγέθους του Παναθηναϊκού) δεν θα πρέπει να εκληφθεί ως έκπληξη ότι σήμερα απολύθηκαν οι Σταμάτης Γαρρής - Ανδρέας Δρουκόπουλος από το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ, χωρίς να έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης τους!

Εκτός απροόπτου, λοιπόν, αν ο αφανής "πρωθυπουργός" του Τριφυλλιού, Χρήστος Παναγόπουλος, δεν συμφωνήσει με κάποιον έως το πρωί του Σαββάτου, χρέη... εκπροσώπου Τύπου θα εκτελέσει ο υπεύθυνος διεξαγωγής αγώνων, Σπύρος Βλάχος! Θα το κάνει... και αυτό, έστω για έναν αγώνα, έχοντας περάσει από πολλές άλλες θέσεις τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Και... έχει ο Θεός μέχρι το ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας στο Γ. Καραϊσκάκης.

Μέχρι την επόμενη Κυραική, άλλωστε, ουδείς μπορεί να είναι βέβαιος για το ποιος θα έχει μείνει και ποιος θα έχει φύγει από μια ποδοσφαιρική εταιρεία που στην πραγματικότητα υπολειτουργεί σε πολλά πεδία...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ