ΣΤΗΛΕΣ

Η στιγμή της έντασης με δημοσιογράφο στη συνέντευξη Τύπου της FIFA

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΧΕΡΜΠΕΡΤ ΧΟΥΜΠΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Χούμπελ, Φιλιππούσης EUROKINISSI SPORTS

Ένταση επικράτησε στη συνέντευξη Τύπου του Χέρμπερτ Χούμπελ ύστερα από απανωτά επιθετικά ερωτήματα δημοσιογράφου προς τον παράγοντα της FIFA. Η απάντηση του προέδρου της επιτροπής παρακολούθησης της ΕΠΟ.

Αφού ολοκληρώθηκε η ομιλία του Χέρμπερτ Χούμπελ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο παράγοντας της FIFA και πρόεδρος της επιτροπής παρακολούθησης της ΕΠΟ απάντησε στις ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου.

Μία εξ' αυτών πυροδότησε το κλίμα, με αποτέλεσμα για 2-3 λεπτά να επικρατήσει ένταση στην αίθουσα. "Εσάς ποιος σας πληρώνει και έρχεστε εδώ και μας απειλείτε με Grexit; Ο ελληνικός λαός δεν σας πληρώνει; Ξέρετε ότι ο άνθρωπος που κρατούσε το όπλο υποστήριζε κατά δήλωσή του τον κ. Γραμμένο στις εκλογές της ΕΠΟ; Ξέρετε ότι ο άνθρωπος που κάθεται δίπλα σας (σ.σ. εννοεί τον κ. Ιάκωβο Φιλιππούση ) ήταν ο εκπρόσωπος Τύπου του κ. Κοντονή; (σ.σ. πρώην υφυπουργός Αθλητισμού και νυν Υπουργός Δικαιοσύνης " ήταν μόνο μερικά από τα απανωτά ερωτήματα προς τον Χούμπελ, στον οποίο ανέφερε ότι η Κυβέρνηση εμπλέκεται στο ποδόσφαιρο, κόντρα στα όσα υποστήριζε ο παράγοντας της FIFA.

Αμέσως μετά τις διαδοχικές ερωτήσεις του συγκεκριμένου δημοσιογράφου προκλήθηκε ένταση, καθώς παρενέβησαν συνάδελφοί του με παρατηρήσεις και φωνές. Για περίπου ένα λεπτό, μέχρι να... ηρεμήσει η κατάσταση, διακόπηκε η συνέντευξη Τύπου.

Ο Χέρμπερτ Χούμπελ ξεκίνησε να απαντά και ενώ μιλούσε, ο δημοσιογράφος σηκώθηκε και έφυγε από την αίθουσα (!!!), υποστηρίζοντας ότι δεν καλύπτεται από όσα ακούει. " Η συμπεριφορά σας ίσως δείχνει τι δεν πάει καλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Κανείς δεν απειλεί την Ελλάδα, αλλά προειδοποιεί τι μπορεί να γίνει. Είμαστε εδώ στο πλαίσιο της εντολής που έχουμε λάβει. Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε όσα έγιναν, όμως" ήταν η τοποθέτηση του Χούμπελ.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΕΠΟ, Ιάκωβος Φιλιππούσης, αφού ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου, ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό ενώπιον των υπολοίπων εκπροσώπων του Τύπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Αλλάξτε, αλλιώς Grexit"
"Δεσμεύσεις για αναστολή"

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ