ΣΤΗΛΕΣ

Η ατάκα για τον Ρισβάνη και οι υψηλές παρουσίες στην Ελπίδων

Η ατάκα για τον Ρισβάνη και οι υψηλές παρουσίες στην Ελπίδων
INTIME SPORTS

Αρκετοί πρώην ποδοσφαιριστές, νυν προπονητές και μάνατζερ, βρέθηκαν την Πέμπτη στο "Ελ Πάσο" για να δουν τις προσπάθειες των παικτών του Αντώνη Νικοπολίδη.

Την Πέμπτη (12/11) το μεσημέρι η Εθνική Ελπίδων αντιμετώπιζε στο "Ελ Πάσο" την αντίστοιχη ομάδα του Λιχτενστάιν σε μια αναμέτρηση χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες με τους παίκτες του Αντώνη Νικοπολίδη να επικρατούν με 5-0.

Στις εξέδρες του γηπέδου της Καλλιθέας βρέθηκε λιγοστός κόσμος αλλά ανάμεσα τους ήταν αρκετοί πρώην ποδοσφαιριστές οι οποίοι πλέον είτε έχουν γίνει προπονητές ή μάνατζερ.

Χαρακτηριστικά το παρών έδωσαν οι Γιώργος Καραγκούνης, με τον πρώην υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΕΠΟ, να γίνεται αντικείμενο λατρείας από τους μικρούς φίλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Εκεί ήταν και οι Νίκος Λυμπερόπουλος, Βασίλης Τσάρτας, Ανδρέας Νινιάδης, Πέτραγκ Τζόρτζεβίτς, Άγγελος Μπασινάς αλλά και οι Τραϊανός Δέλλας και Βασίλης Μπορμπόκης, το νυν τεχνικό δίδυμο του Ατρόμητου που μπόρεσε να τσεκάρει και την απόδοση του Μπάρκα.

Ατάκα... φωτιά

Επίσης αρκετοί ακόμα νυν προπονητές αλλά και άνθρωποι του ποδοσφαίρου βρέθηκαν στο Ελ Πάσο και η ατάκα που ξεχώρισε αφορούσε τον Σπύρο Ρισβάνη και το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός τον άφησε ελεύθερο να πάει στον Πανιώνιο το καλοκαίρι.

Είναι γεγονός πως ο νεαρός αμυντικός είχε πολύ καλή παρουσία στο ματς της Πέμπτης, δεν έχασε μονομαχία, και σε κάποια στιγμή που καθάρισε μια ακόμη φάση ακούστηκε η ατάκα φωτιά: "Έγκλημα και τιμωρία που άφησε ο Παναθηναϊκός ελεύθερο τον Ρισβάνη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ