ΣΤΗΛΕΣ

Δεν θα παρουσιαστούν τα στοιχεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΚΕΡΚΥΡΑ (Eurokinissi Sports / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΚΕΡΚΥΡΑ (Eurokinissi Sports / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Δεν πρόκειται να παρουσιαστούν επισήμως προς τα media ή σε συνέντευξη Τύπου τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως λανθασμένα εκτιμούν πολλοί.

Αρκετοί φίλοι του Παναθηναϊκού μπορεί να θεώρησαν μετά την απόφαση του ΔΣ της ΠΑΕ την προηγούμενη Παρασκευή ότι θα παρουσιαστούν επισήμως ή σε συνέντευξη Τύπου όλα τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ποια είναι η αλήθεια;

'Οτι υπό την πίεση πολλών οπαδών, αλλά και μετά την ανακοίνωση της Θύρας 13, η οποία ζητά διαφάνεια και αναλυτικά στοιχεία για την κατάσταση της Πράσινης ΠΑΕ, το θέμα συζητήθηκε εκτενώς στο διοικητικό συμβούλιο και αποφασίστηκε να ενημερωθεί αντιπροσωπεία των οπαδών για το οικονομικό status της εταιρείας με λεπτομέρειες.

Αυτό, όμως, δεν συνεπάγεται ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέσω του προέδρου της, Βασίλη Κωνσταντίνου ή κάποιου άλλου θα παρουσιάσει όλα τα στοιχεία σε συνέντευξη Τύπου ή μέσω της ιστοσελίδας της ομάδας ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Οι οπαδοί θα ενημερωθούν αναλυτικά για τους κινδύνους και τα τρέχοντα/ μακροπρόθεσμα χρέη πιθανότατα σε συνάντηση που θα έχει αντιπροσωπεία τους με τους διοικούντες κατά τη διάρκεια της εβδομάδας (δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη λεπτομέρειες...), στην οποία είναι πολύ πιθανό να τους δοθούν και οι ισολογισμοί των τελευταίων ετών και αρκετά στοιχεία που μπορεί κάποιος να βρει στο ΓΕΜΗ (Γενικό Εμπορικό Μητρώο) όπως για όλες τις εταιρίες.

Αν μετά απ΄αυτή την ενημέρωση διαφοροποιήσει η ΠΑΕ την αρχική απόφασή της, παραμένει άγνωστο. Προς το παρόν, πάντως, δεν υπάρχει πρόθεση για να βγουν στη.... φόρα όλες οι λεπτομέρειες για την τελευταία πενταετία. Όμως σε κάθε περίπτωση είναι σαφέστατη η πρόθεση των διοικούντων να απαντήσουν σε ερωτήσεις και να δώσουν στους οπαδούς καθαρή εικόνα για τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ