ΣΤΗΛΕΣ

Δεν ήξερες (Μολέντο), δεν ρώταγες;

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δημήτρης Κουρμπέλης και Εμάνουελ Περόνε αντάλλαξαν δύο... σκληρά μαρκαρίσματα στον αγώνα της Λεωφόρου, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Λάρισα. Πώς λύθηκε η παρεξήγηση με τον Μολέντο, που προφανώς δεν ήξερε.

Στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Λάρισα για το Κύπελλο Ελλάδας, ο Περόνε έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Κουρμπέλη και δέχθηκε κίτρινη κάρτα. Όταν σηκώθηκε ο αρχηγός του τριφυλλιού, ο Αργεντινός πήγε γρήγορα πάνω του με αποτέλεσμα να... επέμβει ο Μολέντο που νόμιζε ότι ο Περόνε θα ζήταγε τα ρέστα.

Ο παίκτης όμως της Λάρισας έκανε νοήματα στον στόπερ του τριφυλλιού να ηρεμήσει καθώς τον ξέρει τον Κουρμπέλη και πήγε απλά να δει αν είναι καλά. Οι δυο τους ήταν συμπαίκτες για δύο χρόνια στον Αστέρα Τρίπολης (2011-2013) και μάλιστα ήταν βασικοί συντελεστές της σεζόν που βρήκε τους Αρκάδες στον τελικό του Κυπέλλου.

Για την ιστορία, τρία λεπτά μετά πήρε... εκδίκηση ο "Κούρμπε". Πήγε δυνατά πάνω στον Περόνε και τον έριξε στο έδαφος. Στη συνέχεια φυσικά τον πλησίασε για να δει αν και αυτός είναι καλά. Άλλωστε με την πρώτο έξοδο των αποστολών στο χορτάρι του "Απόστολος Νικολαΐδης", οι δυο τους είχαν στήσει πηγαδάκι και μίλησαν για λίγα λεπτά, με τα χαμόγελα να μην λείπουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ