ΣΤΗΛΕΣ

Δεν άφησε τον Χριστοβασίλη να καταθέσει!

Δεν άφησε τον Χριστοβασίλη να καταθέσει!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η αναπληρωτής αθλητικός δικαστής Ελένη Σφήκα δεν επέτρεψε στον ιδιοκτήτη του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργο Χριστοβασίλη να καταθέσει ως μάρτυρας, στην ένσταση για τον αγώνα με τον Ηρακλή.

Μέχρι και τον Γιώργο Χριστοβασίλη που φημίζεται για την ηρεμία του, έκανε έξω φρενών η αναπληρωτής αθλητικός δικαστής της Super League, πρωτοδίκης Ελένη Σφήκα κατά την εκδίκαση της ένστασης του ΠΑΣ Γιάννινα για τον πρόσφατο αγώνα με τον Ηρακλή.

Η δικηγόρος της ομάδας της Ηπείρου Χρυσούλα Σεβαστοπούλου μόλις είχε αναπτύξει τις θέσεις της ΠΑΕ περί αντικανονικής απόφασης από τον διαιτητή Καραντώνη να συνεχίσει το παιχνίδι μετά την εισβολή των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ που ήταν παρών και στο παιχνίδι αλλά και στην αίθουσα, ζήτησε να καταθέσει.

Η πρωτοδίκης όμως, δεν του το επέτρεψε! "Δεν έχετε τίποτα να προσφέρεται στην υπόθεση" του απάντησε και προκάλεσε την αντίδραση του.

«Ήμουν στο γήπεδο. Είναι απαράδεκτο αυτό. Μην με αγνοείτε. Κινδύνευσε η ζωή μου και δεν με αφήνετε να καταθέσω. Το φύλλο αγώνα δεν είναι αληθές» αντέδρασε ο Γιώργος Χριστοβασίλης που σηκώθηκε για να αποχωρήσει από την αίθουσα.

«Ηρεμήστε, δεν έχετε να προσφέρεται τίποτα στην υπόθεση» επέμεινε ηπρωτοδίκης.

Τελικά, ο ιδιοκτήτης του «Άγιαξ» δεν επέμεινε και η εκδίκαση της ένστασης ολοκληρώθηκε ομαλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ