ΣΤΗΛΕΣ

Aργεντινή - Σουηδία, συμμαχία στον Παναθηναϊκό

Aργεντινή - Σουηδία, συμμαχία στον Παναθηναϊκό

Η τριάδα των Σουηδών, η τριάδα των Αργεντινών και ο αρχηγικός συνδετικός κρίκος με τη διπλή υπηκοότητα, όλοι μαζί για χαρτάκι: έχει και ο Παναθηναϊκός τις παρέες των ξένων που τα... βρίσκουν αν και προέρχονται από διαφορετικές ηπείρους.

Ο τραυματισμός του Λουσιάνο επηρέασε σε μεγάλο βαθμό την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού μετά τη λήξη του αγώνα με τη Λάρισα, όμως - όπως και στη ζωή έτσι και στο ποδόσφαιρο - την ίδια ώρα που κάποιοι στενοχωριούνται και πικραίνονται, άλλοι έχουν λόγους να χαμογελούν.

Ένας εξ αυτών ήταν και ο Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος - έτσι τα' φερε η μοίρα - επανεμφανίστηκε μετά από τέσσερις μήνες, ακριβώς 15 λεπτά προτού τραυματιστεί ο Λουτσιάνο που θα μείνει νοκ άουτ τουλάχιστον για 5 1/2 μήνες!

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, μάλιστα, πριν από το ματς με την ΑΕΛ είχε "ανεβάσει" στο instagram και μια - χθεσινή από το ξενοδοχείο πριν το παιχνίδι- φωτογραφία, στην οποία εικονίζονται να παίζουν... χαρτάκι οι τρεις Αργεντινοί του Παναθηναϊκού (Τσάβες - Βιγιαφάνιες - Ινσούα), οι τρεις Σουηδοί (Χουλτ - Χίλιεμαρκ - Γιόχανσον) και ο "συνδετικός κρίκος"... όλων των ξένων του Παναθηναϊκού. Δηλαδή ο Γκιγιέρμο Μολίνς που έχει ρίζες από την Ουρουγουάη, σουηδική υπηκοότητα, τόνους θετικής ενέργειας και μιλά έξι γλώσσες. Είναι, πια και ένας εκ των τεσσάρων αρχηγών όπως και ο "Βίγια"...

Σε κάθε περίπτωση, ούτε πέρυσι - ούτε εφέτος έχει πρόβλημα στα αποδυτήριά του ο Παναθηναϊκός. Άλλου είδους είναι τα βάσανά του...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ