24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

"Ζεστός" ο Ολυμπιακός για Βελόσο

"Ζεστός" ο Ολυμπιακός για Βελόσο

Η στήλη "24ο Ευαγγέλιο" γράφει για τον Μιγκέλ Βελόσο, ο οποίος είναι στη λίστα του Ολυμπιακού και τον θεωρεί ιδανική περίπτωση ο Μάρκο Σίλβα. Το "όχι" του Ραζβάν Λουτσέσκου στη Γαλατάσαράι.

Αρέσει πολύ ο Μιγκέλ Βελόσο στον Μάρκο Σίλβα και τον θεωρεί ιδανικό για το 4-2-3-1 που στην 2άδα των κεντρικών χαφ. Βέβαια, μόνο εύκολη δεν είναι η περίπτωσή του, αν και στη Ρωσία έγραφαν ότι ο Ολυμπιακός και η Σεβίλλη είναι ως τώρα οι πιο "ζεστές" ομάδες.

Το κασέ πάντως του Βελόσο είναι μίνιμουμ μισό εκατομμύριο ευρώ πάνω από του Εστέμπαν Καμπιάσο, ενώ ως ελεύθερος σίγουρα θα θέλει και πριμ υπογραφής.

Εξάλλου, πρόταση της Γαλατάσαράι απέρριψε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, για να αποτελέσει το τεχνικό δίδυμο με τον πατέρα του, Μιρτσέα Λουτσεσκου. Η τουρκική ομάδα ήθελε "πακέτο" τον πατέρα και τον γιο στον πάγκο της. Τον πρεσβύτερο ως μάνατζερ-προπονητή και τον νεότερο ως συνεργάτη του κόουτς.

Ακολουθήστε το "24o Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το " 24ο Ευαγγέλιο" στο Facebook.

























TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ