24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Υπάρχει αντί-Σίλβα και είναι Ιταλός

Υπάρχει αντί-Σίλβα και είναι Ιταλός

Το "24ο Ευαγγέλιο" δια χειρός Ευάγγελου Μίχου ξεκινάει τις αποκαλύψεις στο Sport24.gr Η πρώτη... "καλησπέρα" με μια πληροφορία από την ιταλική πιάτσα των agent, που μπορεί να (ξανα)κάνει θρίλερ και το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό.

Τι κι αν από την περασμένη εβδομάδα οι... πιάτσες (μανατζερική και δημοσιογραφική) έχουν πειστεί πως ο Ολυμπιακός κατέληξε οριστικά κι αμετάκλητα για «αντι-Περέιρα» στον συμπατριώτη του Μάρκο Σίλβα. Κάτι ασφαλώς στο οποίο έχει παίξει ρόλο και η σχετική (καταλυτική) ενημέρωση που διαρρέει από τα γραφεία στην πλατεία Αλεξάνδρας. Με αποτέλεσμα το «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ να επικεντρώνεται κυρίως στο πότε ο Πορτογάλος κόουτς θα έλθει σε συμβιβασμό με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας για την αποζημίωσή του, ώστε μετά να πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να πατήσει το πόδι του στο "Ελευθέριος Βενιζέλος"

Κι ενώ , λοιπόν, όλοι περιμένουμε τον Μάρκο Σίλβα μέχρι την Κυριακή να πιάσει Πασαλιμάνι, την στήλη -που ξεκινάει από σήμερα στο Sport24.gr και θα ασχολείται πολύ και με την δημοφιλή πιάτσα των agent, εσωτερικού κι εξωτερικού- περίμενε μια μεγάλη έκπληξη όταν ψάχτηκε στην Ιταλία για συγκεκριμένα μεταγραφική θέματα. Ο λόγος;

Η ενημέρωση που είχαμε - από αξιόπιστες πηγές, που αποδεδειγμένα διαθέτουν δυνατές άκρες στους νταμπλούχους Ελλάδας- ήταν πως ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν θα είναι τελικά ο Μάρκο Σίλβα αλλά... Ιταλός! Μάλιστα επέμεναν πως έχουν γίνει και προχωρημένες συζητήσεις με τον συγκεκριμένο κόουτς, στις οποίες τέθηκε και το θέμα ένταξης στο τιμ και του «ιταλομαθούς» Δημήτρη Ελευθερόπουλου!

Εξηγούμαι για να μην παρεξηγηθώ, πως δεν πρόκειται για κάποιο... ξεχασμένο σενάριο, της εποχής που δεν υπήρχε ακόμη συμφωνία με τον Μάρκο Σίλβα. Πρόκειται για φρεσκότατη ενημέρωση από την ιταλική πιάτσα των agent, χωρίς ακόμη να διαρρέει το... ονοματεπώνυμο του Ιταλού κόουτς- υποψήφιου για τον πάγκο του Ολυμπιακού αφού όπως μας τονίστηκε η υπόθεση δουλεύεται ( ή δουλεύτηκε αν έχει φτάσει όντως στο φινάλε της, όπως δηλαδή έλεγαν) κάτω από απόλυτη μυστικότητα!

Από εκεί και πέρα βέβαια μπαίνουν διάφορα ερωτήματα. Όπως για παράδειγμα: α) η υπόθεση του Ιταλού προπονητή ήταν παράλληλη με την αναμονή για απεμπλοκή του Σίλβα από την Σπόρτινγκ ή προέκυψε τα τελευταία 24ωρα επειδή ο χρόνος πιέζει, η ιστορία του κούρασε και η υπομονή εξαντλήθηκε β) ο εν λόγω Ιταλός είναι η πρώτη εναλλακτική αν τελικά ο Πορτογάλος κόουτς δεν έρθει (να είναι προετοιμασμένοι) ή μήπως χρησιμεύει και σαν μέτρο πίεσης στον Μάρκο Σίλβα (πως υπάρχει σταντ μπάι άλλος κόουτς) για να τελειώνει άμεσα με την Σπόρτινγκ χωρίς να εμμένει στο 1,5 εκατ. ευρώ της αποζημίωσης γ) μήπως ο Ιταλός προπονητής πάει «πακέτο» με μεταγραφική υπόθεση που προέκυψε εσχάτως στο λιμάνι;

Στο δια ταύτα: δεν ξέρω τι λένε στον Ολυμπιακό, ενδεχομένως να έχουν βγάλει ακόμη και εισιτήριο για να έρθει άμεσα ο Μάρκο Σίλβα. Ξέρω την συγκεκριμένη πηγή από την πιάτσα των agent, που είναι κάτι σαν Ευαγγέλιο μου, η οποία έμαθε από (ιταλικό) πρώτο χέρι πως ο Ολυμπιακός έχει «έτοιμο» Ιταλό προπονητή. Κοντός ψαλμός αλληλούια.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ