24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Τώρα θέλει ΠΑΟ ο Αλκαράς!

Τώρα θέλει ΠΑΟ ο Αλκαράς!
Αλκαράς

Το “24ο Ευαγγέλιο” του Βαγγέλη Μίχου αποκαλύπτει τη “στροφή” του Αντολίν Αλκαράς που έχει πρόταση μόνο από την Τραμπζονσπόρ, τη νέα επαφή του μάνατζέρ του με τον Παναθηναϊκό και τις αυξημένες πιθανότητες να φορέσει το τριφύλλι.

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν με αγωνία από μέρα σε μέρα το "ναί" ή το "όχι" του Σάντσεθ, που είναι ο "εκλεκτός" για την θέση του στόπερ, αλλά μπορεί σύντομα να... ξαναπαίξει δυνατά η υποψηφιότητα του Αντολίν Αλκαράς αφού ο Παραγουανός στόπερ εμφανίζεται πλέον να το σκέφτεται πολύ σοβαρά για Ελλάδα!

Αποτελεί γεγονός ότι στο "Τριφύλλι" αυτή την στιγμή αν καίγονται για κάτι αυτό είναι είναι η μεταγραφή του πρωτοκλασάτου στόπερ. Ο κεντρικός αμυντικός και η απόκτησή του που καθυστερεί με δεδομένη την αναβολή του "ναι" του Σάντσεθ, είναι ο μεγάλος πονοκέφαλος για τους Φύσσα - Βοκολο. Οι δυο "ισχυροί άντρες" των μεταγραφικών των "πράσινων" έχουν το άγχος τους για την απόφαση του Ισπανού άσου, ο οποίος φέρεται να περιμένει το ... δημοψήφισμα της Κυριακής προκειμένου να επιβεβαιώσει την συμφωνία.

Συγχρόνως όμως, είναι δεδομένο ότι Βόκολος- Φύσσας έχουν ενεργοποιήσει και τις εναλλακτικές τους. Μια εξ αυτών φέρεται να τους απάντησε θετικά, έστω κι αν στις προηγούμενες επαφές τους ο παίκτης δεν ήταν και τόσο... θερμός στην προοπτική να παίξει στην ελληνική Super League.

Ο λόγος για τον 33χρονο διεθνή Παραγουανό Aντολίν Αλκαράς (αρέσει πάρα πολύ στον Λεωνίδα Βόκολο), που έχει μείνει ελεύθερος απο την Εβερτον. Η αλήθεια είναι ότι ο κεντρικός αμυντικός με τη θητεία στην Πρέμιερ Λιγκ (Εβερτον και Γουίγκαν) είχε σχεδόν απορρίψει τον Παναθηναϊκό πριν από δύο-τρεις εβδομάδες. Τότε ο παίκτης πίστευε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία ή την Αγγλία, απ' όπου περίμενε προτάσεις, αλλά τελικά καμία απ' αυτές δεν του... κάθισε! Αντίθετα, η μοναδική πρόταση που έχει στα χέρια του είναι από την Τραμπζονσπόρ, αλλά ο ίδιος και η σύζυγός του (που λειτουργεί και ως μανατζέρ του) προτιμούν την Ελλάδα από την Τουρκία!

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες από την πιάτσα των agent του Λονδίνου, μεγάλο γραφείο μάνατζερ προσέγγισε τις τελευταίες μέρες εκ νέου τον Παναθηναϊκό, που συγκυριακά διαπίστωνε ότι ο Σάντσεθ δεν είναι τόσο βέβαιος, όσο πριν από τα capital controls.

Από την στιγμή που ο ίδιος ο Αλκαράς άναψε από χθες... πράσινο στην αγγλική εταιρία μάνατζερ που τον εκπροσωπεί για να μπουν σε ουσιαστική διαπραγμάτευση με τους "πράσινους", δεν πρέπει να αποκλείεται ακόμη και "γάμος", εφόσον φυσικά ο Σάντσεθ κάνει πίσω φοβούμενος το grexit. Άλλωστε στον Παναθηναϊκό έχουν πολύ καλή άποψη για τα προσόντα του Παραγουανού και θεωρούσαν εξαρχής την μεταγραφή του εφάμιλλη αυτής του Σάντσεθ.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ