24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Το πλεονέκτημα του Ολυμπιακού ακόμη και με Grexit

Το πλεονέκτημα του Ολυμπιακού ακόμη και με Grexit
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ευάγγελος Μίχος και το "24ο Ευαγγέλιο" εξηγούν τις κινήσεις που κάνει από τώρα ο Ολυμπιακός προκειμένου να είναι έτοιμος στο ενδεχόμενο Grexit, αποκτώντας παράλληλα σαφές πλεονέκτημα σε σχέση με τους ανταγωνιστές του.

Κινήσεις προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος να διαχειριστεί τα δεδομένα ενός ενδεχόμενου ποδοσφαιρικού Grexit κάνει εσχάτως ο Ολυμπιακός.

Όπως αποκαλύπτει ο Ευάγγελος Μίχος στο "24ο Ευαγγέλιο", οι Πειραιώτες είναι σε συνεχείς επαφές με τους μάνατζερ των ποδοσφαιριστών του, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα χάσει βασικούς του παίκτες χωρίς αποζημίωση. Και αυτό χάρη στις σχέσεις που καλλιέργησε με κορυφαία μανατζερικά γραφεία και συλλόγους του εξωτερικού τα τελευταία χρόνια. Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει σημαντικά έσοδα και σε περίπτωση Grexit, αποκτώντας παράλληλα σαφές πλεονέκτημα σε σχέση με τους ανταγωνιστές του, ακόμη και σε αυτό το ενδεχόμενο.

Ακολουθήστε το "24o Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το " 24ο Ευαγγέλιο" στο Facebook.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ