24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Στο... κάδρο για Βαλένθια ο Σίλβα, γράφουν ξανά για Πόρτο

Στο... κάδρο για Βαλένθια ο Σίλβα, γράφουν ξανά για Πόρτο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χοντρό παιχνίδι με... ελληνικό ενδιαφέρον για τον πάγκο της Βαλένθια, αφού ακούγεται και το όνομα του Μάρκο Σίλβα, για τον οποίο αναφέρθηκαν πάλι στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Πόρτο. Το "24ο Ευαγγέλιο" αποκαλύπτει.

Το όνομα του Μάρκο Σίλβα ακούγεται για τον πάγκο της Βαλένθια, όπως και αυτό του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Το περίεργο είναι πως και οι δυο φέρεται να έχουν προταθεί με ζέση από τον συμπατριώτη τους Μέντες, παρότι δεν αποτελούν πελάτες του "Gestifute".

Σύμφωνα με πορτογαλικές μανατζερικές πηγές, η περίπτωση Ζαρντίμ είναι πιο δύσκολη και δαπανηρή για τις "νυχτερίδες" συγκριτικά με του προπονητή του Ολυμπιακού, τον οποίον θυμήθηκαν ξανά στην Πορτογαλία για τον πάγκο της Πόρτο ενόψει του καλοκαιριού.

Σε χθεσινή (31/3) εκπομπή της πορτογαλικής τηλεόρασης, τονίστηκε πως εφόσον φύγει ο Πεσέιρο το καλοκαίρι από την Πόρτο, Νο1 φαβορί παραμένει ο Σίλβα.

Ακολουθήστε το "24o Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το " 24ο Ευαγγέλιο" στο Facebook.





















TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ