24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Πουλίδο, Γιαννιώτα και Βούρο θέλει ο Λεβαδειακός!

Πουλίδο, Γιαννιώτα και Βούρο θέλει ο Λεβαδειακός!
INTIME SPORTS

Ο Ευάγγελος Μίχος στη στήλη του "24ο Ευαγγέλιο" αποκαλύπτει την προεργασία που έχει κάνει ο Λεβαδειακός για να ενισχύσει το ρόστερ του. Για τους Βοιωτούς, όπως και για κάθε άλλη ομάδα της Super League το "χρυσάφι" βρίσκεται στον... Ολυμπιακό.

Στον Λεβαδειακό περίμεναν με αγωνία (αλλά κι...ανησυχία) την σημερινή απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ κι από την στιγμή που τους δικαίωσε (για την ακρίβεια αποφάσισε τον οριστικό υποβιβασμό της Κέρκυρας),δηλώνουν πλέον πανέτοιμοι να... τρέξουν κατοστάρι προκειμένου να ολοκληρώσουν το ελλειπέστατο ρόστερ της ομάδας τους.

Τα χρονικά περιθώρια βέβαια δεν είναι υπέρ των Βοιωτών, που εμφανίζονται όμως, να έχουν ήδη κάνει τα κουμάντα τους και να ακολουθεί έτσι μεταγραφικό...ντεμαράζ από την πλευρά τους.

Στις 18 Αυγούστου ο Λεβαδειακός μετράει μόλις 3 προσθήκες, μια σε κάθε γραμμή (των Ουόν, Ρομέου, Μίνγκα) αλλά μέχρι το φινάλε του "παζαριού" το πιθανότερο είναι αυτές να φτάσουν σε διψήφιο αριθμό. Σύμφωνα με πληροφορίες,λοιπόν, τόσο από την πιάτσα των ατζέντηδων, όσο κι από την πόλη της Λιβαδειάς, οι "πράσινοι" του Ακη Μάντζιου έχουν κάνει την σχετική... προεργασία τους (από εσωτερικό και εξωτερικό). Με μάνατζερς και όχι μόνο...Γιατί αν πιστέψουμε αυτά που ακουγόντουσαν σήμερα (18/8) από τους αξιωματούχους του Λεβαδειακού, περιμένουν σημαντική (δανεική) ενίσχυση από τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, με τρεις "ερυθρόλευκους" στους οποίους έχουν κάνει focus...

Πρώτον, τον Πραξιτέλη Βούρο (φωτό). Τον νεαρό στόπερ που πήρε ευκαιρίες στα φιλικά προετοιμασίας και ικανοποίησε τον Μάρκο Σίλβα αλλά πιθανότατα θα δοθεί για να "ψηθεί" και να βάλει (σουπερλιγκάτους) αγώνες στα πόδια του.

Δεύτερον, τον Αλαν Πουλίδο (φωτό), με τον Μεξικανό να... επιστρέφει στα γνωστά του (από το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν) ελληνικά λημέρια, από την στιγμή που ο Μάρκο Σίλβα δεν έχει πειστεί και ζητάει την απόκτηση ενός ακόμη σέντερ φορ ,με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες.

Και τρίτον,τον Γιάννη Γιαννιώτα, τον οποίο ο Πορτογάλος κόουτς έχει σχεδόν...εξαφανίσει κι ας αποτελεί καλοκαιρινή μεταγραφή. Η περίπτωση του τελευταίου ίσως να είναι και η πιο δύσκολη αφού εμφανίζεται κατηγορηματικά αντίθετος να φύγει ως δανεικός από το λιμάνι.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ