24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Ο Ολυμπιακός είχε χάσει την εμπιστοσύνη του στον Σίλβα

Ο Ολυμπιακός είχε χάσει την εμπιστοσύνη του στον Σίλβα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το "24ο Ευαγγέλιο" του Ευάγγελου Μίχου αποκαλύπτει τους λόγους που οδήγησαν στο διαζύγιο του Ολυμπιακού με τον Μάρκο Σίλβα αλλά και γιατί η αποχώρησή του από τον πάγκο ήρθε στην 3η ημέρα της προετοιμασίας.

Η λύση της συνεργασίας του Μάρκο Σίλβα με τον Ολυμπιακό αποτέλεσε "κεραυνό εν αιθρία" για τους περισσότερους υπήρχαν όμως και κάποιοι που θεωρούσαν πως -μετά τους αγώνες με την Άντερλεχτ για το Europa League- ήταν αρκετά πιθανό να επέλθει το διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει μέσα από τη στήλη του το "To 24o Ευαγγέλιο" τον λόγο για τον οποίο ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε αρχικά να διατηρήσει τον Πορτογάλο στην τεχνική ηγεσία στο φινάλε της σεζόν, τι του καταμαρτυρούν οι άνθρωποι των "ερυθρολεύκων" στον έναν χρόνο παρουσίας του στο μεγάλο λιμάνι αλλά και ποιο θεωρούν ως το μεγαλύτερο κέρδος για την ομάδα επί ημερών Μάρκο Σίλβα.

Ακολουθήστε το "24o Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το " 24ο Ευαγγέλιο" στο Facebook.























TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ