24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Ο Νταμπίζας "καλοβλέπει" Κουτρουμπή για Ομόνοια

Ο Νταμπίζας "καλοβλέπει" Κουτρουμπή για Ομόνοια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ευάγγελος Μίχος και το "24ο Ευαγγέλιο" αποκαλύπτουν ότι ο Νίκος Νταμπίζας έχει βάλει στο στόχαστρο τον Γιώργο Κουτρουμπή για λογαριασμό της Ομόνοιας.

Ο Νίκος Νταμπίζας όχι μόνο έχει πιάσει ήδη δουλειά στην Ομόνοια αλλά καταστρώνει τα πλάνα του και για το ρόστερ της ερχόμενης σεζόν.

Με την ιδιότητα του τεχνικού διευθυντή, λοιπόν, ψάχνει για παίκτες ακόμη και από την πρώην του ομάδα, τον Παναθηναϊκό. Ποιόν έχει... βάλει συγκεκριμένα στο μάτι για λογαριασμό της Ομόνοιας; Τον Γιώργο Κουτρουμπή!

Επιλογή Νταμπίζα αποτέλεσε τον Ιούλιο του 2013 για το τριφύλλι της Αθήνας ο σέντερ μπακ που είχε μείνει ελεύθερος τότε από την ΑΕΚ, επιλογή ξανά δική του είναι τώρα για το τριφύλλι της Λευκωσίας κι ας δένεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2017 με τον ΠΑΟ.

Ο "Ντάμπι" χωρίς υπερβολή θεωρεί τον 25χρονο άσο έναν από τους καλύτερους Έλληνες κεντρικούς αμυντικούς ενώ κάποια πράγματα πάνω στον Κουτρουμπή του θυμίζουν τον ίδιον.

Σύμφωνα με την πιάτσα τωνagent,λοιπόν, ο νέος τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας "καλοβλέπει" τον Κουτρουμπή αν και την δεδομένη στιγμή παρακολουθεί μάλλον διακριτικά την περίπτωσή του.

Ποντάρει βέβαια στο οτι παρόντων Τελάντερ – Μολέντο – Σάντσεθ ακόμη και του Ταυλαρίδη που ανανέωσε, το πιθανότερο είναι να... περισσεύει την νέα σεζόν (σίγουρα δεν θα ξεκινήσει ως βασική λύση).

Ξέρει επίσης ο Νταμπίζας πως δεν σηκώνει το κλίμα τον Κουτρουμπή στο ΠΑΟ, από την στιγμή που έχει μπει και στο "μάτι" των οργανωμένων. Πιθανότατα να γνωρίζει πως και η πλευρά του παίκτη "ψάχνεται" προς Ιταλία μεριά. Περιμένει έτσι για να "κτυπήσει" την κατάλληλη στιγμή...

Ακολουθήστε το "24o Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το " 24ο Ευαγγέλιο" στο Facebook.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ