24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Ο "new Oυάρντα" του Ματζουράκη

Ο "new Oυάρντα" του Ματζουράκη
Ουάρντα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

To "24o Ευαγγέλιο" του Ευάγγελου Μίχου αναφέρεται στον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό του Παναιτωλικού, Αμρ Ουάρντα, τη βελτίωσή του και τον αναβαθμισμένο ρόλο του υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Ματζουράκη.

Ο Αμρ Ουάρντα ήταν από τα πρόσωπα της 24ης αγωνιστικής. Όχι μόνο για τα δυο γκολ που σημείωσε στο 2-2 του Παναιτωλικού με την Ξάνθη αλλά και για τον πανηγυρισμό του στο δεύτερο, όταν...ανέβηκε στην εξέδρα για να αγκαλιάσει και να πανηγυρίσει μαζί με τον Γιάννη Ματζουράκη (είχε αποβληθεί από το πρώτο ημίχρονο).O Αιγύπτιος όμως, είχε τον λόγο του...

“For you... My father” φώναζε στον “κόουτς Ματζούρ” ο Ουάρντα, που στην ανάπαυλα του ημιχρόνου τα είχε...ακούσει από τον έμπειρο τεχνικό. Του αναγνωρίζει όμως, ότι από τότε που πήγε στο Αγρίνιο, παρότι τον... πρέσαρε πολύ, τον έχει αλλάξει- βελτιώσει.

Χαρακτηριστική είναι η συζήτηση που είχαν Ματζουράκης - Ουάρντα για το ματς που θα εξέτιε την ποινή του. Ο “Ρουμάνος” επέλεξε το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής, κόντρα στον Πλατανιά, με τον Αιγύπτιο να μην έχει αντίρρηση αλλά να αντιδράει με την επιχειρηματολογία του προπονητή του.

“Φαραώ, επειδή σε ένα ματς παίζεις καλά και στο επόμενο όχι... Και επειδή με την Λιβαδειά πήγες καλά, θα σε βάλω να σβήσεις τις κάρτες σου με τον Πλατανιά” του είχε πει για να τον “τσιγκλίσει” ο Ματζουράκης. Με τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό να του απαντάει : “Before Ουάρντα. Now... new Ουάρντα” και όλοι στα αποδυτήρια να ξεκαρδίζονται στα γέλια.

Η αλήθεια είναι πως στο Αγρίνιο όλοι αναγνωρίζουν πως ο Ουάρντα πλέον είναι διαφορετικός παίκτης από εκείνον που τους...συστήθηκε το καλοκαίρι. Έχει ωριμάσει, πειθαρχήσει και βελτιωθεί πολύ τακτικά και ως αθλητής. Για να συμβεί αυτό στην αρχή τον πίεσαν και τον έφτασαν στα όριά του.

Στον Παναιτωλικό μάλιστα είναι πολύ ικανοποιημένοι από την εξέλιξη του Αιγύπτιου. Δεν είναι τυχαίο πως για πρώτη φορά συρρέουν στο γήπεδο σκάουτ ξένων ομάδων κι αυτό για χάρη του Ουάρντα. Στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο εκτός από τον ΠΑΟΚ που ρώτησε μέχρι και τον Ματζουράκη για τον Ουάρντα και τον Ολυμπιακό που ενδιαφέρθηκε προσωπικά ο Μάρκο Σίλβα να πάρει περισσότερες πληροφορίες (ενώ γίνεται πλέον συστηματικό “ερυθρόλευκο” σκάουτινγκ), ενδιαφέρον έδειξαν και δυο ομάδες του εξωτερικού (μια ιταλική και μια γαλλική). Τον Φεβρουάριο προέκυψε ενδιαφέρον κι από την Κίνα αλλά ποτέ δεν έφτασε στο Αγρίνιο η πρόταση που τους είχαν πει...

Στο δια ταύτα να αποκαλύψουμε την πεποίθηση των ανθρώπων του Παναιτωλικού, πως με τον Ουάρντα έχουν πιάσει το... τζόκερ. Κι αν συνεχίσει έτσι, θα κάνουν μια ... περήφανη πώληση, αντίστοιχη με τις τελευταίες του Αστέρα Τρίπολης (μπαίνει σχεδόν πάντα η συγκεκριμένη σύγκριση) με πολύ περισσότερα χρήματα από ό,τι εισέπραξαν για Μαρτίνες ή Βιγιαφάνιες.

Ακολουθήστε το "24o Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το " 24ο Ευαγγέλιο" στο Facebook.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ