24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Ο "φευγάτος" Κολοβός και ο Μπουχαλάκης, που αρέσει στον Σίλβα, αλλά και στο εξωτερικό

Ο "φευγάτος" Κολοβός και ο Μπουχαλάκης, που αρέσει στον Σίλβα, αλλά και στο εξωτερικό
INTIME SPORTS

Το "24ο Ευαγγέλιο" του Ευάγγελου Μίχου αποκαλύπτει τις εξελίξεις με τις υποθέσεις του Δημήτρη Κολοβού και του Ανδρέα Μπουχαλάκη. Τι θέλει ο Μάρκο Σίλβα και από ποιες χώρες υπάρχει ενδιαφέρον;

Μπορεί στον Ολυμπιακό να αρχίζουν σιγά σιγά να (ξαν)ασχολούνται ουσιαστικά με τις μεταγραφικές κινήσεις, με προεξέχουσες αυτές των σεντερ φορ και στόπερ, που αποτελούν και τις άμεσες προτεραιότητες, υπάρχει όμως, ένα ακόμη θέμα για το οποίο έχουν ήδη ενεργοποιηθεί. Οι «ερυθρόλευκοι» αριθμούν πάρα πολλούς παίχτες και είναι βέβαιο ότι πολλοί από αυτούς - ειδικά εκείνοι που δεν θα έχουν την έγκριση του Σίλβα - θα δοθούν είτε ως μεταγραφές, είτε ως δανεικοί.

Οι νταμπλούχοι συμπληρώνουν ήδη μέρες προετοιμασίας ικανές για να κάνουν τον Πορτογάλο κοουτς να ξεκαθαρίσει την εικόνα γύρω από τους υπό...αίρεση παίχτες του ρόστερ. Και με δεδομένο ότι μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα υπάρξουν και οι νέες αφίξεις, ο Σίλβα ετοιμάζεται να "εκδώσει" εισιτήρια για άλλες πολιτείες σε κάποιους παίκτες του.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις τελευταίες πληροφορίες που κυκλοφορούν στην πιάτσα τωνagent,πρώτος από όλους αναμένεται να είναι ο Δημήτρης Κολοβός!Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, που και πέρσι έπαιζε δανεικός στον Πανιώνιο, παρά το αδιαμφισβήτητο ταλέντο και την φιλοτιμία του δεν φαίνεται να καλύπτει τις απαιτήσεις (και) του Μάρκο Σίλβα. Κάτι βέβαια που θυμίζει το «όχι» που είχε πει και ο Περέιρα στον νεαρό και φιλόδοξο εξτρέμ, ο οποίος πλέον μάλλον θα πρέπει να ατενίζει το ποδοσφαιρικό του μέλλον εκτός Ρέντη.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φέρεται πως ειδοποιήθηκαν και οι μάνατζερ του Κολοβού και ήδη έχουν ενεργοποιηθεί προκειμένου να του βρουν ομάδα στο εξωτερικό! Η λεπτομέρεια αυτή είναι σημαντική γιατί ακριβώς δείχνει την πρόθεση του Ολυμπιακού να πουλήσει τον παίχτη ή έστω να τον δώσει δανεικό εκτός Ελλάδας με οψιόν αγοράς (που θα μπορούσε να τους καλύψει τουλάχιστον 400.000 ευρώ).Μια προοπτική τελείως διαφορετική από το να τον δάνειζαν ξανά εντός της χώρας ώστε να παρακολουθούσαν εκ νέου την εξέλιξή του.

Τα δεδομένα για Μπουχαλάκη

Σε διαφορετική μοίρα με τον Κολοβό πάντως είναι ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. Ο νεαρός μέσος φαίνεται να κερδίζει τον Μάρκο Σίλβα,ο οποίος εκτιμά ότι μπορεί να του δώσει ευκαιρίες στη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό που χτίζει. Εχει τη δύναμη και την τεχνική που απαιτεί για τους παίχτες στη θέση του ο Πορτογάλος κόουτς και έτσι δεν λέει όχι να τον κρατήσει.

Αυτό όμως, δεν σημαίνει απριόρι ότι είναι βέβαιη και η παραμονή του στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ. Ο λόγος; Ο Μπουχαλάκης φέρεται να έχει ήδη βολιδοσκοπηθεί από το εξωτερικό, από Γερμανία και από Ιταλία μεριά συγκεκριμένα και να "γλυκοκοιτάζει" τη διεθνή καριέρα!

Τι λένε στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με την πιάτσα τωνagent; Ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Αν τα λεφτά αξίζουν τον κόπο, δεν πρόκειται να προβάλουν εμπόδια στο λιμάνι, έστω κι ανο Σίλβα λέει ότι χρειάζεται τονΜπουχαλάκη. Μάλιστα οι εξελίξεις θα είναι άμεσες, με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός έχει διαμηνύσει στους ατζέντηδες που χειρίζονται την υπόθεση του Ελληνα μέσου, να ξεκαθαρίσουν εντός δύο εβδομάδων αν τελικά φέρουν πρόταση ή όχι για τον Μπουχαλάκη...

Ακολουθήστε το "24o Ευαγγέλιο" στο Twitter για ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ