24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Ο "άει σιχτίρ" διάλογος Ιβάν - Σάββα

Ο "άει σιχτίρ" διάλογος Ιβάν - Σάββα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το "24ο Ευαγγέλιο" αποκαλύπτει τα τέσσερα "άει σιχτίρ" του Σαββίδη για Τούντορ και τον ιδιοκτήτη σουπερλιγκάτης ΠΑΕ που "συνεργάστηκε" με τον Σάββα Θεοδωρίδη και κατάφερε να εκμαιεύσει την είδηση της απόλυσης του Κροάτη προπονητή.

Μπορεί ο Σάββας Θεοδωρίδης, πριν καν την παρέλευση 24ωρου, να δικαιώθηκε πανηγυρικά στην αποκάλυψη του περί απόλυσης του Ίγκορ Τούντορ, βάζοντας μάλιστα και τα… γυαλιά στους ρεπόρτερ, αλλά για να βγάλει το… αποκλειστικό από τον Ιβάν Σαββίδη είχε και "συνεργάτη" που έπαιξε καταλυτικό ρόλο!

Το "24ο Ευαγγέλιο" έψαξε και βρήκε το παρασκήνιο αυτής της ομολογουμένως περίεργης υπόθεσης μαζί με τον ΔΙΑΛΟΓΟ (όλα τα λεφτά) και σας τα παρουσιάζει με τις ακριβείς λεπτομέρειές τους.

Πρώτον, η επίμαχη συζήτηση Ιβάν - Σάββα δεν έγινε σε τετ-α-τετ τους που ακολούθησε της (επιθεωρησιακής επιπέδου, σε κάποιες στιγμές της) συγκέντρωσης, αλλά εντός των γραφείων της Super League κι ενώ κάθονταν ακόμη στο τραπέζι. Εννοείται δε πως την άκουσαν πολλά ζευγάρια αυτιά.

Δεύτερον, ο Σαββίδης από κάποια στιγμή και μετά μιλούσε στα ελληνικά αναφέροντας μάλιστα τέσσερις (4) φορές την γνωστή έκφραση «άει σιχτίρ».

Τρίτον, ο Σάββας αρχικά δεν αντιλήφθηκε τι ακριβώς εννοούσε ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ χρησιμοποιώντας το «άει σιχτίρ» για τον Τούντορ και… χρειάστηκε τη βοήθεια άλλου ιδιοκτήτη ΠΑΕ, από τους παλαιότερους στο ποδοσφαιρικό κουρμπέτι, ο οποίος αποδεδειγμένα πιάνει πουλιά στον αέρα. Αυτός ήταν (και όχι ο Σάββας Θεοδωρίδης) που ουσιαστικά εκμαίευσε από τον Ιβάν Σαββίδη την (από το πρωί της Δευτέρας) ειλημμένη απόφαση για την απομάκρυνση του Κροάτη κόουτς από τον πάγκο του «δικεφάλου».

Ιδού ο διάλογος:

Σάββας: Πρέπει να παραδεχτείς ότι έχουμε καλύτερη ομάδα. Ό,τι κι αν έγινε στην Τούμπα…

Ιβάν: « Όχι.. Από μένα δεν θα ακούσεις ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από τον ΠΑΟΚ. Ποτέ!»

Σάββας: Μην τα λες σε μένα… Πήγαινε πες τα στον προπονητή σου. Ο Τούντορ ήταν που δήλωσε πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει Φορτούνη και Ιντέγιε…

Ιβάν (ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ): «Αυτά λέει και εγώ είπα αεί σιχτίρ σε αυτόν... Σιχτίρ από 'δω».

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες στην κουβέντα Σάββα Θεοδωρίδη - Ιβάν Σαββίδη παρενέβη ΤΟΤΕ και… τρίτος. Ένας εκ των Γιώργου Σπανού ή Γιάννη Κομπότη (για το πρόσωπο διχάζονται οι γνώμες, γιατί και οι δυο ήταν δίπλα, ενώ γινόταν και ένας μικρός χαμός) αντιλήφθηκε τι εννοούσε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ και του έκανε… διευκρινιστική ερώτηση.

Κομπότης ή Σπανός: Και τι έκανες τελικά; Τον έδιωξες τον Τούντορ;

Ιβάν (συνεχίζοντας να μιλάει στα ελληνικά): « Ναι, ναι… Του είπα αεί σιχτίρ…Αεί σιχτίρ…Τέλος».

Ακολουθήστε το "24o Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το " 24ο Ευαγγέλιο" στο Facebook.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ