24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Νέρωσε το κρασί για Δώνη στον Παναθηναϊκό

Νέρωσε το κρασί για Δώνη στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Ευάγγελος Μίχος γράφει στο “24ο Ευαγγέλιο” για την εξέλιξη της υπόθεσης του Χρήστου Δώνη και το μέλλον του στον Παναθηναϊκό.

Τι κι αν η Αταλάντα έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Χρήστο Δώνη και σύμφωνα μάλιστα με αξιόπιστες μανατζερικές πηγές ετοιμάζει να...στείλει πρόταση στην Αθήνα για πάρτη του; Στον Παναθηναϊκό δεν δείχνουν διατεθειμένοι να τον αφήσουν να φύγει. Ούτε ως δανεικό με οψιόν αγοράς! Τουλάχιστον αυτή η αίσθηση υπάρχει στην πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Έτσι κι αλλιώς ο "πράσινος" τεχνικός διευθυντής, Λεωνίδας Βόκολος, εξαρχής ήταν αρνητικός στην επιθυμία -αίτημα του 21χρονου μέσου να παραχωρηθεί σε ομάδα του εξωτερικού, ώστε να έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Θεωρώντας ο παίκτης πως ο Γιάννης Αναστασίου στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν κάπου τον "εξαφάνισε".

Το τελευταίο 20ημερο όμως, έγιναν προσπάθειες εκατέρωθεν για να... νερώσουν το κρασί τους. Κι απ' ότι φαίνεται οι δυο πλευρές ανέκρουσαν πρύμνα, με τον Αναστασίου να συμπεριλαμβάνει τον νεαρό χαφ στην αποστολή και για τη ρεβάνς με τη Μπριζ Μπριζ και για το φιλικό με την Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Από εκεί και πέρα, πάντως, πρέπει πρώτα από όλα ο ίδιος ο Χρήστος Δώνης να παλέψει και να ξαναδιεκδικήσει την θέση του στην ενδεκάδα, αλλά και ο προπονητής του να τον... εκπαιδεύσει και να τον βοηθήσει από την στιγμή που τον διαβεβαίωσε πως τον πιστεύει.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ