24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Με Παπαδόπουλο η Βέροια, γίνεται μικρός ΠΑΟΚ

Με Παπαδόπουλο η Βέροια, γίνεται μικρός ΠΑΟΚ

Το "24ο Ευαγγέλιο" του Ευάγγελου Μίχου, αποκαλύπτει την συμφωνία του Ζήση Βρύζα με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο. Μια κίνηση που κάνει την Βέροια, τον ΠΑΟΚ της Ημαθίας.

Το πρότζεκτ του Ζήση Βρύζα στην Βέροια έχει μπει για τα καλά σε λειτουργία. Από την στιγμή που η ομάδα και με την ...βούλα παρέμεινε Σουπερλιγκάτη άρχισε το μεταγραφικό ντεμαράζ με παίκτες που ανακοινώνονται ή κλείνουν βάσει του προγραμματισμού που ήδη είχε τρέξει ο πρώην τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα, λοιπόν, με απόλυτα αξιόπιστες πληροφορίες από την πιάτσα των agents το επόμενο "κτύπημα" του θα είναι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος!!!

Για την ακρίβεια, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ο Βρύζας κατάφερε να πείσει τον "Παπ" για την συνέχιση της καριέρας του στην (πάλαι ποτέ) "βασίλισσα του βορρά", δίνοντας τα χέρια κι απλά ο διεθνής φορ έχει ζητήσει λίγο χρόνο ακόμη, μήπως έρθει πρόταση από το εξωτερικό που περιμένει εδώ και καιρό.

24o Ευαγγέλιο: Follow me on twitter

Για την Ελλάδα βέβαια πρέπει να θεωρείται δεδομένη η συμφωνία του άσου με την Βέροια, παρά τα παλαιότερα δημοσιεύματα περί επιστροφής του στον Ατρόμητο. Τουλάχιστον αυτή η σιγουριά διέρρεε χθες το μεσημέρι από την Θεσσαλονίκη. Με τον Ζήση Βρύζα να καταφέρνει και να εμπνέει με το πρότζεκτ του τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, συν την πολύ καλή οικονομική προσφορά (για την εποχή) που του έκανε. Άλλωστε στην Βέροια ο "Παπ" εκτός από τον Βρύζα θα έχει και προπονητή αυτόν που τελείωσε την σεζόν στον ΠΑΟΚ ( Γεωργιάδης). Όσον αφορά στο οικονομικό μέρος του deal, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ετήσιες αποδοχές που θα φτάνουν τις 150.000 ευρώ (στον ΠΑΟΚ ο Παπαδόπουλος έπαιρνε 240 χιλιάρικα).

Σας περιμένω και στο facebook! Join us!

Στην Βέροια είναι αλήθεια πως κυκλοφορεί πολύ χρήμα αν κρίνουμε από το ό,τι ο Βρύζας εκτός από τον "Παπ" έχει συμφωνήσει και με τον Ισπανό ακραίο μεσοεπιθετικό Κάρλος Κάλβο (ήταν σε δυσμένεια στην Ξάνθη), με ετήσιες αποδοχές 160.000 ευρώ! Δεν είναι τυχαίο πως στο Αγρίνιο δικαιολογούσαν την απώλεια του στόπερ Ετζεγκουέλε με το...επιχείρημα: "Εμείς δεν θα του δίναμε ποτέ τα 170χιλιάρικα που πήρε στην Βέροια"! Και επειδή μιλάμε για... μικρό ΠΑΟΚ, στην πιάτσα των agents το θεωρούν δεδομένο πως κάποιοι που δεν θα χωράνε στο ρόστερ του "δικεφάλου" θα πάρουν τον δρόμο- ακόμη και ως δανεικοί- για την πόλη της Ημαθίας...

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ