24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Μάγκατ, ο νέος Ρεχάγκελ;

Μάγκατ, ο νέος Ρεχάγκελ;

Το "24ο Ευαγγέλιο" του Ευάγγελου Μίχου αποκαλύπτει το φλερτ της ΕΠΟ με τον 62χρονο πρώην τεχνικό των Καραγκούνη, Μήτρογλου στη Φούλαμ, Φέλιξ Μάγκατ.

H Eθνική Ελλάδας μπορεί να (ξανα) θέλει τον... Γερμανό της στον «γαλανόλευκο» πάγκο; Και δεν εννοούμε φυσικά τον συνταξιούχο πλέον Οτο Ρεχάγκελ αλλά έναν εξίσου διάσημο -και συνάμα αμφιλεγόμενο- συμπατριώτη του, με αρκετά από τα βασικά χαρακτηριστικά του «Οθωνα»: δηλαδή σοβαρή προσωπικότητα, έμπειρος και παθιασμένος, λάτρης της πειθαρχίας και του αποτελέσματος. Το ονοματεπώνυμό του; Φέλιξ Μάγκατ!

Η (φρεσκότατη) πληροφορία έφτασε στο 24ο Ευαγγέλιο πριν από λίγη ώρα και προέκυψε από... καραμπόλα. Ψάχνοντας στην αγγλική πιάτσα των ατζέντηδων για ελεύθερο Βρετανό ποδοσφαιριστή-πέρσι σε κλαμπ της Τσάμπιονσιπ, από τα καλά, αμειβόταν με 10.000 λίρες την εβδομάδα -που έχει ακόμη... ανοικτή πρόσκληση από Σουπερλιγκάτη ομάδα την οποία και σκέφτεται (συμβιβάζεται με το ποσό αλλά όχι με τον τρόπο καταβολής του αφού του δίνουν τα μισά σε μπόνους στόχων) μας προέκυψε... Μάγκατ για την επίσημη αγαπημένη Νο 2!!!

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής τηλεφωνώντας στον 62χρονο Μάγκατ - με τον οποίο γνωρίζονται πολύ καλά από παλαιότερη συνεργασία τους σε ομάδα - προκειμένου να τον ρωτήσει σχετικά για την Ρέιντζερς (το καλοκαίρι ο Γερμανός είχε αρνηθεί πρόταση 500.000 λιρών που του έκαναν οι «Προτεστάντες» αφήνοντας ανοιχτό παράθυρο για το μέλλον, εφόσον επανέλθουν στην σκωτσέζικη Πρέμιερσιπ), πληροφορήθηκε πως υπάρχει και η προοπτική της συνεργασίας του με την Εθνική Ελλάδας. Την οποία μάλιστα χαρακτήρισε πολύ ενδιαφέρουσα.

Αυτό που η στήλη δεν κατάφερε να διευκρινίσει (τουλάχιστον ακόμη) στην υπόθεση αυτή είναι αν ο Φέλιξ Μάγκατ έχει απλά προταθεί στην ΕΠΟ ή η ελληνική Ομοσπονδία έχει κάνει πρόταση στον Γερμανό "πρωταθληματικό" προπονητή που έχει όντως στοιχεία Ρεχάγκελ. Να υπενθυμίσουμε απλώς πως ο Μάγκατ έχει ορισμένους καλούς φίλους στην Ελλάδα (στην ευρύτερη ποδοσφαιρική πιάτσα και δεν εννοώ αποκλειστικά μάνατζερ) ενώ του αρέσει να δουλεύει με Έλληνες ποδοσφαιριστές (το έκανε στις διάφορες ομάδες του).

Ακολουθήστε το "24o Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το " 24 Ευαγγέλιο" στο Facebook.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ