24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Καλοβλέπει Σιμόες - Γιόχανσον η Γκενκ

Καλοβλέπει Σιμόες - Γιόχανσον η Γκενκ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ευάγγελος Μίχος στην στήλη του "24ο Ευαγγέλιο" αποκαλύπτει ότι η Γκενκ θα έχει ανθρώπους της στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός, διότι ενδιαφέρεται για τους Σιμόες και Γιόχανσον. Διαβάστε τι προκύπτει από την βελγική πιάτσα των agent.

Οι εμφανίσεις του Νίκου Καρέλη σε αυτό το ξεκίνημά του στη Γκενκ είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές και άνοιξε η όρεξη των Βέλγων για την ελληνική αγορά, την οποία και θέλουν να... τιμήσουν για τα καλά το προσεχές καλοκαίρι.

Στο στόχαστρό της βρίσκονται δυο συμπαίκτες στην ΑΕΚ που δεσπόζουν στο χώρο της μεσαίας γραμμής και ο λόγος γίνεται για τους Σιμόες και Γιόχανσον. Αυτό προκύπτει από τη βελγική πιάτσα των agent, όπως μαθαίνει ο Ευάγγελος Μίχος και η στήλη "24ο Ευαγγέλιο".

Για τον λόγο αυτό η Γκένκ έχει ζητήσει επισήμως από την ΠΑΕ ΑΕΚ δυο προσκλήσεις για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. Το πιθανότερο μάλιστα είναι στα VIP του γηπέδου να βρεθεί το βράδυ ο τεχνικός διευθυντής της Γκένκ, Ντιμίτρι ντε Κόντε, μαζί με τον Π. Γιάνσεν.

Ακολουθήστε το "24o Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το " 24ο Ευαγγέλιο" στο Facebook.

















TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ