24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Η "φωτογραφία" του Μελισσανίδη στην ανακοίνωση του Δέλλα

Η "φωτογραφία" του Μελισσανίδη στην ανακοίνωση του Δέλλα

Το "24ο Ευαγγέλιο" επισημαίνει ότι ο Τραϊανός Δέλλας "φωτογραφίζει" στην δήλωσή του τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Οι εκπτώσεις που δεν έκανε ο "Τράι" στις υποδείξεις για το ποιος πρέπει να παίζει στην ομάδα.

Το "24ο Ευαγγέλιο" εξακολουθεί και καταπιάνεται με τις εξελίξεις στην ΑΕΚ. Οι επιτελείς του Δικεφάλου δεν θα επιλέξουν προπονητή που εργάζεται ήδη σε ομάδα, όπως οι Γκαρέκα, Λουτσέσκου, Γιοβάνοβιτς, Βίκτορ και Γκράθια. Στην "αρσενική" του δήλωση ο Δέλλας φωτογραφίζει 100% τον Μελισσανίδη, μιας και ο Δέλλας " δεν μπορούσε να δεχτεί πως αντί να του τα πει face to face, επέλεξε το δρόμο της...διαρροής μέσω τρίτων".

Όπως επισημαίνεται στη στήλη του Ευάγγελου Μίχου: "Οι αρχές του δεν μπορούσαν να κάνουν εκπτώσεις στις έμμεσες υποδείξεις ποιόν θα κάνει αλλαγή, ποιος πρέπει να παίζει πιο πολύ ή να 'ναι 18αδα. Πόσω μάλλον να του “φορτώνουν” και μεταγραφές που δεν έγιναν τύπου Ιμπίσεβιτς. Ενα ερώτημα βέβαια που μπαίνει, από εκείνους εντός ΑΕΚ που βρήκαν... διχαστική την δήλωση Δέλλα, είναι γιατί την έκανε με 24ωρη καθυστέρηση".

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ