24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Φουντώνει ο έρωτας της Τότεναμ για Φορτούνη

Φουντώνει ο έρωτας της Τότεναμ για Φορτούνη
INTIME SPORTS

Το "24ο Ευαγγέλιο" του Ευάγγελου Μίχου αποκαλύπτει το διπλό "σκανάρισμα" που θα κάνει η Τότεναμ στον Κώστα Φορτούνη μέσα στις επόμενες πέντε ημέρες. Ο ρόλος του προέδρου Λίβι και τι είχε συμβεί με Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Ο Κώστας Φορτούνης μπήκε στο μικροσκόπιο της Τότεναμ. Οι διοικούντες τον λονδρέζικο σύλλογο εντυπωσιάστηκαν από την εμφάνιση του 22χρονου μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού κόντρα στην Άρσεναλ στο "Emirates" και ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει πως θα κάνουν σκάουτινγκ στον παίκτη στο αποψινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αλλά και την ερχόμενη Πέμπτη στο Μπέλφαστ, στον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία.

Ο άνθρωπος πάντως που παίρνει την τελική απόφαση είναι ο πρόεδρος των "σπιρουνιών" Ντάνιελ Λίβι, που στο πρόσφατο παρελθόν δεν είχε εγκρίνει την απόκτηση του Κυριάκου Παπαδόπουλου, ενός παίκτη που άρεσε ιδιαίτερα στον τότε προπονητή της ομάδας, Χάρι Ρέντνταπ.

Ακολουθήστε το "24o Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το " 24 Ευαγγέλιο" στο Facebook.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ