24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Φλερτ της ΑΕΚ με τον Εζεκιέλ Σελότο της Ίντερ

Φλερτ της ΑΕΚ με τον Εζεκιέλ Σελότο της Ίντερ

Ο Ευάγγελος Μίχος και η στήλη "24ο Ευαγγέλιο" αποκαλύπτουν ποιος είναι ο αντί-Λούκα στην ΑΕΚ, σε περίπτωση που δεν αποκτηθεί ο Βραζιλιάνος. Η περίπτωση του Εζεκίελ Σελότο της Ίντερ παίζει δυνατά. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

H AEK παραμένει στο μεταγραφικό παζάρι για εξτρεμ, ο Βραζιλιάνος, Λούκα, της Κρισιούμα παραμένει η "καψούρα" του Μπρανκο Μιλοβάνοβιτς αλλά στην πιάτσα των agent γνωρίζουν πως υπάρχουν και εναλλακτικές (του) για την συγκεκριμένη θέση!

Για την ακρίβεια στο μυαλό του "κιτρινόμαυρου" τεχνικού διευθυντή υπάρχουν ο Λουκα και οι αντι-Λούκα. Ενας,λοιπόν, από τους «αντι-Λουκα» που έχει... ανεβει τις τελευταίες ημέρες και ειδικά μετά το κυριακάτικο φιλικό της "Ενωσης" με την Ιντερ, ανηκει στο ρόστερ των "νερατζούρι".

Μιλάω συγκεκριμένα για τον Εζεκίελ Σελότο, τον 26χρονο Αργεντινό ακραίο με χρηματιστηριακή αξία 4 εκ. ευρώ. Παίζει και δεξί εξτρέμ και δεξί χαφ, ανήκει από το 2013 στην Ίντερ ενώ το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι του 2017.

Γεννημένος στο Μπουένος Αιρες (έχοντας πάντως και ιταλικό διαβατήριο), ξεκόνησε από τις ακαδημίες της Μπάνφιλντ και πριν συμπληρώσει τα 20 του χρόνια, ήρθε στην Ευρώπη για την Τσεζενα. Ακολούθησε η Αταλάντα, ένας δανεισμός στην Κατάνια και η πώλησή του, τον Γενάρη του 2013, στην Ίντερ αντί 5,3 εκ. ευρώ.

Στην ομάδα του Μιλάνο δεν στέριωσε βέβαια (μετράει μόλις 13 συμμετοχές), με αποτέλεσμα τις τελευταίες 2,5 σεζόν να κάνει 3 δανεισμούς. Σε Σασουόλο, Πάρμα και Κιέβο Βερόνα. Στη τελευταία πάντως πέρσι, έκανε καλή σεζόν με 29 ματς(στα 26 βασικός, με 16 90λεπτα) ενώ παρεμπιπτόντως στη Serie A έχει συνολικά να επιδείξει 152 συμμετοχές.

Σύμφωνα με την ιταλική πιάτσα των agent, η ΑΕΚ συζητάει τον δανεισμό του Εζεκίελ Σελότο χωρίς να πληρώσει ενοίκιο στην Ίντερ και στην βάση να καλύψει ένα μέρος του συμβολαίου του. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Αργεντινός ακραίος αμείβεται περίπου με 1 εκ. ευρώ στους "νερατζούρι".

Y.Γ. Μιλώντας με άνθρωπο που είναι στην ιταλική πιάτσα και διαθέτει πολύ καλές άκρες με Ιντερ, μου μετέφερε πως ο Μαντσίνι επιμένει στην απόκτηση αριστερού φουλ μπακ, έχει στην λίστα του τον Μαζουακού, αλλά και πολύ καλή σχέση με τον agent, Ενροτό. Κρατήστε τα αυτά τα τρία...

Ακολουθήστε το "24o Ευαγγέλιο" στο Twitter για ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το " 24 Ευαγγέλιο" στο Facebook.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ