24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Φλερτ ΠΑΟ – Μπακασέτα για το καλοκαίρι

Φλερτ ΠΑΟ – Μπακασέτα για το καλοκαίρι
Μπακασέτας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το "24ο Ευαγγέλιο” αναφέρεται στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Τάσο Μπακασέτα και στην προοπτική πώλησης του Ορέστη Καρνέζη το καλοκαίρι.

Οι καλές εμφανίσεις του Ορέστη Καρνέζη με την Ουντινέζε από την περασμένη σεζόν δεν έχουν αφήσει ασυγκίνητες αρκετές ομάδες (και) εκτός Ιταλίας. Μπεσίκτας και Μπόρνμουθ ενδιαφέρθηκαν πρόσφατα για τον διεθνή Έλληνα κίπερ, αλλά η απάντηση της Ουντινέζε ήταν ότι ο Καρνέζης δεν πωλείται μεσούσης της σεζόν.

  • Είναι δεδομένο ότι ο πατήρ Πότσο (ιδιοκτήτης και της Γρανάδα και της Γουότφορντ του Χολέμπας), που θεωρείται “εξπέρ” στις πωλήσεις παικτών στο σωστό timing, θα “σπρώξει” το καλοκαίρι και τον Καρνέζη, προκειμένου να προωθήσει πιθανότατα τον 20χρονο Σιμόνε Σκουφέ, ο οποίος έχει δοθεί δανεικός στην Κόμο της Serie B, όπου ασφαλώς είναι βασικός.
  • Στο “δια ταύτα”, στον 31χρονο πλέον Καρνέζη θα μπει πωλητήριο το καλοκαίρι, με τιμή εκκίνησης περίπου 6 εκατ. Ευρώ.
  • Πολύ λιγότερα χρήματα βέβαια, θα ζητήσει ο Πανιώνιος για την πώληση του Τάσου Μπακασέτα, τον οποίο είχε πάρει ως ελεύθερο από τον Αστέρα Τρίπολης.
  • Σύμφωνα με την πιάτσα των agents που επικαλείται πηγές από τη Νέα Σμύρνη, στις συζητήσεις που έγιναν πρόσφατα με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για τη μεταγραφή του Μπουμάλ, έπεσε στο τραπέζι και το όνομα του 23χρονου μεσοεπιθετικού των Κυανέρυθρων.
  • Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει πολύ καλή άποψη για τον Μπακασέτα και μάλιστα να εκφράζει από τώρα το ενδιαφέρον για την απόκτησή του.
  • Ο Πανιώνιος είναι “ζεστός” για την πώληση του παίκτη στους Πράσινους, αλλά τους παρέπεμψε στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Κι αυτό, διότι δεν θέλει μετά τον Μπουμάλ να χάσει δεύτερο βασικό μεσοεπιθετικό. Αντίθετα οι Κυανέρυθροι είναι δεκτικοί για την ενδεχόμενη πώληση του Δημήτρη Χατζηησαϊα στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ακολουθήστε το "24o Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το " 24 Ευαγγέλιο" στο Facebook.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ