24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Ετσι “χάλασε” του Ντέβιτς

Ετσι “χάλασε” του Ντέβιτς
Ντέβιτς

Το “24ο Ευαγγέλιο” αποκαλύπτει πώς από μια ήττα της Ρούμπιν Καζάν το απόγευμα της Κυριακής “χάλασε” η συμφωνία της ΑΕΚ για την απόκτηση του Μάρκο Ντέβιτς!

H AEK με την υπόθεση του Μάρκο Ντέβιτς ρίσκαρε και έχασε. Με την έννοια πως αποφάσισε να παίξει τα... ρέστα της το τελευταίο 48ωρο των μεταγραφών αλλά οι συγκυρίες που δημιουργήθηκαν στην Ρούμπιν Καζάν, μετά την ήττα της από την Μορντόβια, ήταν εναντίον της!

Συγκεκριμένα, την Κυριακή οι «κιτρινόμαυροι» ήρθαν σε συμφωνία με την πλευρά του διεθνή Σέρβο-ουκρανού επιθετικού, ανεβάζοντας την προσφορά τους, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες από την πιάτσα των agent έφτανε τις 500.000ευρώετησίως, χωρίς να υπολογίζονται τα γενναιόδωρα μπόνους που θα έμπαιναν στοdeal.

Για τον λόγο αυτό (των μπόνους) ο Ντέβιτς θα “χάριζε” ένα σημαντικό ποσό από το υπάρχον συμβόλαιο και το υπόλοιπο (που θα ήταν και το μεγαλύτερο) θα κάλυπτε ο ρωσικός σύλλογος. Ένα deal που θα είχε αρκετά κοινά με εκείνο που είχε κάνει ο Παναθηναϊκός με την Ντιναμό Μόσχας για τον ΓκόρντονΣίλντενφελντ. Με συγκεκριμένη και όχι... εξωπραγματική οψιόν αγοράς του παίκτη να μπαίνει για το προσεχές καλοκαίρι.

Την δουλειά όμως, χάλασε χθες, τελευταία ημέρα των μεταγραφών, η αλλαγή γνώμης της διοίκησης της Ρούμπιν Καζάν! Η κακή πορεία στο ρωσικό πρωτάθλημα, όπου είναι ουραγός με μόλις 3 βαθμούς και οι αντιδράσεις που προκάλεσε η ήττα - έκπληξη από την Μονρόντια το απόγευμα της Κυριακής (2-1, έπαιζε με δέκα παίκτες από το 33' λόγω αποβολής του γκολκίπερ, Σεργκέι Ριζίκοβ) οδήγησαν σε ομαδικές παραιτήσεις! Από τον πρόεδρο Σορόκιν και τον αθλητικό διευθυντή Μπονταρένκο μέχρι τον προπονητή Μπιλιλεντίνοβ (“παίζει” να ανακαλέσει). Δηλαδή “ξηλώθηκε” η τριανδρία που δεν υπολόγιζε τον Μάρκο Ντέβιτς και ήθελε να απαλλαγεί από το υψηλότατο συμβόλαιό του. Στο οποίο - για την ιστορία - ο Σερβο-ουκρανός είχε πριμ 10.000 ευρώ για κάθε γκολ και 20.000 ευρώ για κάθε πόντο!!!

Η έκρυθμη κατάσταση, λοιπόν, και η νέα τάξη πραγμάτων που πάει να δημιουργηθεί στην Ρούμπιν Καζάν, ουσιαστικά άλλαξαν τα δεδομένα της υπόθεσης. Στο συγκεκριμένο μεταβατικό στάδιο οι αξιωματούχοι της ρωσικής ομάδας μάλλον φοβήθηκαν να... πληρώσουν κι από πάνω για να απαλλαγούν από τον Ντέβιτς και συζητούσαν πλέον μόνο για πώληση ή για δανεισμό του με ενοίκιο 300.000 ευρώ. Κάτι που φυσικά προκάλεσε την απόσυρση της ΑΕΚ.

Η ουσία είναι πως οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν πολύ κοντά στην απόκτηση του Μάρκο Ντέβιτς αλλά “πλήρωσαν” ότι άφησαν το θέμα μέχρι και την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, έτσι ώστε να γίνει με τις καλύτερες δυνατές, για αυτούς, οικονομικές συνθήκες (από την στιγμή που δεν εμφανίστηκε ουσιαστικό ενδιαφέρον κι από άλλες ομάδες για τον παίκτη).

Όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε από Έλληνα ατζέντη που ήταν γνώστης (και εμπλεκόμενος) της υπόθεσης και της διαπραγμάτευσης. « αν η ΑΕΚ την κίνηση της Δευτέρας την είχε κάνει την Παρασκευή ή το Σάββατο, τώρα ο Ντέβιτς θα ήταν παίκτης της»!!!

Ακολουθήστε το "24o Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το " 24 Ευαγγέλιο" στο Facebook.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ