24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Έτσι έσωσε την θέση του (προσωρινά) ο Γρηγορίου

Έτσι έσωσε την θέση του (προσωρινά) ο Γρηγορίου

Ο Ευάγγελος Μίχος και η στήλη "24ο Ευαγγέλιο" αποκαλύπτουν το πώς κατάφερε ο Μιχάλης Γρηγορίου να σώσει (προς το παρόν) την θέση του στον πάγκο του Ατρομήτου και τι συμβαίνει στο μυαλό του Γιώργου Σπανού.

Ο Ευάγγελος Μίχος και η στήλη "24ο Ευαγγέλιο" αποκαλύπτουν τι συμβαίνει στα ενδότερα του Ατρομήτου. Η νίκη επί της Βέροιας με 1-0, σώζει προς το παρόν την θέση του Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο της ομάδας.

Ο Γιώργος Σπανός μετά την ήττα από την ΑΕΚ ήταν αποφασισμένος να τον απομακρύνει, αλλά οι ψυχραιμότεροι του συνέστησαν να το ξανασκεφτεί, δίνοντάς του μια δεύτερη ευκαιρία. Οι Περιστεριώτες πήραν το τρίποντο ύστερα από τέσσερις σερί ήττες, ο Έλληνας κόουτς μένει στην ομάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχει απομακρυνθεί οριστικά ο κίνδυνος.

Το τρίποντο στην πρωτεύουσα της Ημαθίας μοιάζει με "φιλί ζωής", αν και δύο Έλληνες προπονητές που αρέσουν στον Σπανό, αυτή την στιγμή δουλεύουν- και τα πάνε καλά -σε πάγκους άλλων Σουπερλιγκάτων ομάδων.

Ακολουθήστε το "24o Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το " 24 Ευαγγέλιο" στο Facebook.











TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ