24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Βάις;

Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Βάις;
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το "24ο Ευαγγέλιο" του Ευάγγελου Μίχου αποκαλύπτει ότι ο Βλαντιμίρ Βάις θα είναι υποψήφιος το καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό, από τον οποίο έφυγε τον Ιανουάριο του 2014 λόγω του... Μίτσελ.

Ο Βλαντιμίρ Βάις δεν κατάφερε να στεριώσει στον Ολυμπιακό και μετά από μόλις έξι μήνες παρουσίας στο μεγάλο λιμάνι αποχώρησε τον Ιανουάριο του 2014 "πληρώνοντας" και το γεγονός ότι δεν είχε καλές σχέσεις με τον Μίτσελ, δεν αποκλείεται όμως δύο χρόνια αργότερα να φορέσει και πάλι τα ερυθρόλευκα.

Όπως αποκαλύπτει το "24ο Ευαγγέλιο" του Ευάγγελου Μίχου, ο 26χρονος Σλοβάκος εξτρέμ αρέσει στη διοίκηση των νταμπλούχων Ελλάδας και θα είναι μεταξύ των υποψηφίων για να ενισχύσουν το ερυθρόλευκο ρόστερ το προσεχές καλοκαίρι, με τον μάνατζέρ του Μίνο Ραϊόλα να καλείται πάντως να δώσει λύση αφού τον περασμένο Ιανουάριο πήρε μεταγραφή από τον Λεκβίγια στην Αλ Γκαράφα του Κατάρ.

Ο Ραϊόλα διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Ολυμπιακό ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι βρέθηκε αυτές τις ημέρες στην Αθήνα για να συζητήσει με τον Κασάμι αναφορικά με το μέλλον του πελάτη του το καλοκαίρι του 2016.

Ακολουθήστε το "24o Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το " 24ο Ευαγγέλιο" στο Facebook.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ