24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Εκλεισε το deal Ματζουράκη - Κωστούλα

Εκλεισε το deal Ματζουράκη - Κωστούλα

Το "24ο Ευαγγέλιο" του Ευάγγελου Μίχου αποκαλύπτει πώς επήλθε η συμφωνία ανάμεσα σε Γιάννη Ματζουράκη και Φώτη Κωστούλα, να αναλάβει ο πρώτος την τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού, έπειτα από την απομάκρυνση του Λιονέλ Πόντες.

Ο Γιάννης Ματζουράκης από το βράδυ της Τρίτης (6/10) έχει δώσει τα χέρια με τους Κωστούλα - Μπελεβώνη για να αποτελέσει τον νέο προπονητή του Παναιτωλικού. Κίνηση ματ για την συμφωνία των δύο πλευρών αποτέλεσε το ταξίδι-επίσκεψη του ιδιοκτήτη του Παναιτωλικού στην εξοχική κατοικία του έμπειρου τεχνικού στην περιοχή της Κατερίνης, όπου συζήτησαν τα πάντα για πολλές ώρες.

Η συμφωνία σε πρώτη φάση είναι μέχρι το τέλος της σεζόν ενώ παραμένει ανοικτό το θέμα των συνεργατών του. Ο στόχος όπως συμφωνήθηκε ανάμεσα στις δυο πλευρές είναι η σωτηρία της ομάδας. Ουσιαστικά ο κόουτς Ματζούρ αναλαμβάνει τον Παναιτωλικό με...καθυστέρηση 4 χρόνων αφού τότε του είχε ξαναγίνει πρόταση από το ισχυρό δίδυμο του Παναιτωλικού, χωρίς να υπάρξει χάπι εντ. Ο Γιάννης Ματζουράκης αναμένεται εντός της ημέρας στο Αγρίνιο όπως και η ανακοίνωση της πρόσληψής του. Την υποψηφιότητα Ματζουράκη στον Παναιτωλικό το 24ο Ευαγγέλιο είχε αποκαλύψει με μεταμεσονύχτιο τιτίβισμα...

Ακολουθήστε το "24o Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το " 24 Ευαγγέλιο" στο Facebook.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ