24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

"Αρραβώνας" Γιαννούλη – Γουλβς

"Αρραβώνας" Γιαννούλη – Γουλβς
Γιαννούλης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το "24ο Ευαγγέλιο" του Ευάγγελου Μίχου αποκαλύπτει τη δοκιμή του Κώστα Γιαννούλη στη Γουλβς της Championship, χωρίς να... βάζει το χέρι του στη φωτιά για την κατάληξη της υπόθεσης.

Tης... μόδας έχει γίνει το τελευταίο διάστημα να διαρρέουν στην Αγγλία θέματα που αφορούν ομάδες της Championship. Ετσι, λοιπόν, μετά την αποκάλυψη του Πολ Τέιλορ της “Nottingham Post” για την εμπλοκή του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Νότιγχαμ Φόρεστ, δημοσιογράφος που εργάζεται σε αγγλικό μέσο αποκάλυψε στη στήλη πως διεθνής Έλληνας παίκτης έκανε προπονήσεις στο “Μολινό”. Ο λόγος για τον Κώστα Γιαννούλη, που περιμένει την απάντηση της Γουλβς για το αν θα προχωρήσει τελικά στην απόκτησή του από τον Αστέρα Τρίπολης!

Σύμφωνα με 100% αξιόπιστη πληροφόρηση από την Αγγλία, ο 29χρονος αριστερός μπακ δοκιμάστηκε πριν από λίγες μέρες στην Γουλβς για μια εβδομάδα, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις. Σημειώνεται ότι η δοκιμή ήταν επίσημη, όπως προβλέπεται σχετικά από την ποδοσφαιρική νομοθεσία της Αγγλίας, δηλαδή έγινε με την έγκριση του Αστέρα Τρίπολης, στον οποίο ο Γιαννούλης έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούλιο του 2017.

Η Γουλβς τερμάτισε εφέτος στην 14η θέση της Championship, έχοντας απόσταση 18 βαθμών από την 22η Τσάρλτον, δεν κινδύνευσε με υποβιβασμό, ούτε όμως διεκδίκησε τη συμμετοχή της στα play offs ανόδου. Τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο για την υπόθεση του Γιαννούλη και της Γουλβς. Μόνο δεδομένο είναι ότι ο διεθνής αμυντικός ψάχνει για ομάδα στο εξωτερικό...

Ακολουθήστε το "24o Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το " 24ο Ευαγγέλιο" στο Facebook.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ