24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Αποκάλυψη: Νέο τραυματισμό ο Εσιέν

Αποκάλυψη: Νέο τραυματισμό ο Εσιέν

Η στήλη "24ο Ευαγγέλιο" του Ευάγγελου Μίχου, αποκαλύπτει ότι ο Μάικλ Εσιέν επισκέφτηκε το νοσοκομείο "Metropolitan" και φέρεται να διαγνώστηκε με νέο τραυματισμό.

Η ενημέρωση που υπήρχε για τον Μάικλ Εσιέν ανέφερε ότι είναι εντάξει ιατρικά και η ενσωμάτωση του στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, είναι θέμα χρόνου. Ωστόσο, η στήλη "24ο Ευαγγέλιο" του Ευάγγελου Μίχου αποκαλύπτει ότι ο Γκανέζος αμυντικός χαφ, τραυματίστηκε εκ νέου...

Σύμφωνα με το tweet του Ευάγγελου Μίχου, ο Εσιέν επισκέφτηκε το νοσοκομείο "Metropolitan", με το οποίο συνεργάζεται πλέον η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, έχοντας διαγνωστεί με θλάση 2ου βαθμού!

Την ίδια ώρα, το ιατρικό επιτελείο των πράσινων διαψεύδει ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Βέβαια, ο χρόνος θα δείξει τι συμβαίνει, αφού και στο παρελθόν ουκ ολίγες φορές διαψεύστηκαν οι... διαψεύσεις των ανθρώπων του τριφυλλιού, τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με τον Γκανέζο μέσο.

Ο Εσιέν όντως έχει επισκεφθεί το Metropolitan και έχει κάνει μαγνητική. Την Πέμπτη θα βγουν τα αποτελέσματα και στον Παναθηναϊκό υπάρχει αγωνία.

Αν, όντως, επιβεβαιωθεί η θλάση δευτέρου βαθμού, ο Εσιέν θα μπει και πάλι από Δεκέμβρη σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Ακολουθήστε το "24o Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το " 24 Ευαγγέλιο" στο Facebook.

Αναλυτικά το "τιτίβισμα":



TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ