24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Αν επιστρέψει ο Κονέ, φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ!

Αν επιστρέψει ο Κονέ, φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ!

Ο Ευάγγελος Μίχος στην στήλη του "24ο Ευαγγέλιο" αποκαλύπτει τι προκύπτει από τη μανατζερική πιάτσα για τον Παναγιώτη Κονέ. Φαβορί ο ΠΑΟΚ αν επιστρέψει και εφόσον συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας ο Βλάνταν Ίβιτς.

Το "24ο Ευαγγέλιο" έχει ρεπορτάζ για το μέλλον του Παναγιώτη Κονέ, το όνομα του οποίου παίζει στο ρεπορτάζ των μεγάλων ομάδων της χώρας μας. Η Φιορεντίνα δεν προτίθεται να κάνει χρήση της οψιόν αγοράς του, ενώ η Ουντινέζε δεν ενδιαφέρεται να τον κρατήσει.

Προτεραιότητα του διεθνούς μεσοεπιθετικού, είναι να συνεχίσει να παίζει στο εξωτερικό. Αν όμως αποφασίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα, πρώτο φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ, ειδικά αν παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του "Δικεφάλου του Βορρά" ο Βλάνταν Ίβιτς.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει και τα λεφτά και τους ανθρώπους για να προσελκύσουν τον Κονέ, όμως είναι εξαιρετικά νωρίς για να γίνει σίγουρη πρόβλεψη για το που θα παίζει του χρόνου ο 29χρονος άσος.

Ακολουθήστε το "24o Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το " 24ο Ευαγγέλιο" στο Facebook.

















TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ