24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Αγγλικός "εμφύλιος" για Μανωλά

Αγγλικός "εμφύλιος" για Μανωλά

Όλο το Νησί στα πόδια του! Το "24ο Ευαγγέλιο" του Ευάγγελου Μίχου αποκαλύπτει τους τέσσερις τοπ προπονητές της Premier League που θέλουν τον Κώστα Μανωλά και είναι έτοιμοι να μπουν σε... πλειστηριασμό για να τον κάνουν δικό τους.

Το ιταλικό "Sky Sport" έγραψε για το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Κώστα Μανωλά και για τη διάθεση από πλευράς "κόκκινων διαβόλων" να δώσουν μέχρι και 40.000.000 ευρώ για να τον φέρουν στο "Old Trafford" όμως δεν είναι μόνοι τους στο... παιχνίδι της απόκτησης του Έλληνα σέντερ μπακ.

Ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτει μέσα από το 24ο Ευαγγέλιο πως αυτή τη στιγμή υπάρχουν τέσσερις ομάδες που είναι "ζεστές" να ξοδέψουν χρήμα για να συμφωνήσουν με τη Ρόμα για τον Μανωλά και αυτές είναι όχι μόνο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και οι Τσέλσι, Άρσεναλ και Λέστερ!

Η στήλη αποκαλύπτει επίσης την προσπάθεια του Παναθηναϊκού να εντάξει στο δυναμικό του τον Κουλιμπαλί του Πλατανιά, την αντεπίθεση που σχεδιάζει στο μεταγραφικό παζάρι ο Αστέρας, ενώ επισημαίνει πως μετά τον Φιγκέιρας θα πάρουν σειρά και άλλοι παίκτες για τον Ολυμπιακό κατόπιν εισήγησης του Μάρκο Σίλβα.

Ακολουθήστε το "24o Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το " 24ο Ευαγγέλιο" στο Facebook.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ