24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

6.000.000 ευρώ μέσω... Λούκας για ΠΑΟΚ

6.000.000 ευρώ μέσω... Λούκας για ΠΑΟΚ

Ο Ευάγγελος Μίχος και η στήλη "24ο Ευαγγέλιο" αποκαλύπτουν ότι η Ντόρτμουντ ενδιαφέρεται για τον Λούκας και ότι αυτό φέρνει αρκετά εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του ΠΑΟΚ που έχει ποσοστό μεταπώλησης. Τι παίζει με Αστέρα και Χάβο.

Στο στόχαστρο της Μπορούσια Ντόρτμουντ για το καλοκαίρι βρίσκεται ο Λούκας, ο οποίος κάνει εξαιρετική σεζόν με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Μάλιστα, η γερμανική ομάδα προτίθεται να καλύψει ακόμα και τη ρήτρα του που προσεγγίζει τα 20.000.000 ευρώ, με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 30% και σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα βάλει πολλά χρήματα στα ταμεία του.

Έτσι πληροφορείται από την πιάτσα των ατζέντηδων η στήλη "24ο Ευαγγέλιο" και ο Ευάγγελος Μίχος, με τον γιο του Ιβάν Σαββίδη να ετοιμάζει ταξίδι, ώστε να συζητήσει την πρόθεση της "Σούπερ Ντεπόρ" για αύξηση της ρήτρας, άρα και των χρημάτων που θα έπαιρνε ο ΠΑΟΚ σε ενδεχόμενη παραχώρηση του Ισπανού άσου.

Εξάλλου, ο εκ των μεγαλομετόχων του Αστέρα, Γιάννης Καϋμενάκης, έχει σε εκτίμηση τον Μάκη Χάβο και ενδεχομένως να απασχολήσει η περίπτωσή του για την άκρη του πάγκου, τώρα που έφυγε από την ΑΕ Λεμεσού, αν και οι Αρκάδες δεν το επιβεβαιώνουν, επιμένοντας στον Δημήτρη Τερεζόπουλο ή στον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ακολουθήστε το "24o Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το " 24 Ευαγγέλιο" στο Facebook.























TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ