ΣΤΗΛΕΣ

100 καλάθια με μπύρες βρήκαν τους παραλήπτες τους!

100 καλάθια με μπύρες βρήκαν τους παραλήπτες τους!

Η 24MEDIA σε συνεργασία με τη LIDL HELLAS, έδωσαν τη δυνατότητα στους λάτρεις του μπάσκετ και της μπύρας να τα συνδυάσουν στη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ. Πώς; Με πολύ απλό τρόπο.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ μόλις ολοκληρώθηκε. Η Ελλάδα πάλεψε για μετάλλιο, με τη δική της περιπέτεια να ξεκινά στο Ελσίνκι.

Στο περιθώριο όλης της μπασκετικής δράσης λοιπόν, εν μέσω καρφωμάτων, κοψιμάτων και ασίστ, η 24MEDIA και η LIDL HELLAS σάς έδωσαν τη δυνατότητα να συνδυάσετε τους αγώνες που θα διεξαχθούν σε Φινλανδία, Ισραήλ, Ρουμανία και Τουρκία με ένα ξεχωριστό δώρο. Στη διάρκεια της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, έτρεξε ένας μεγάλος διαγωνισμός, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να συμμετάσχουν, να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να κερδίσουν... πολλά λίτρα μπύρας.

Μείνετε συντονισμένοι γιατί σήμερα (Δευτέρα) 18/09, θα ανακοινωθούν τα τελευταία 20 ονόματα νικητών στην ιστοσελίδα www.olagiatokalathi.gr .

Τα πράγματα είναι απλά, όπως επίσης κι ο τρόπος με τον οποίο όλοι διεκδίκησαν το μεγάλο δώρο του διαγωνισμού. Πέραν του βασικού κομματιού που αφορά στους έχοντες δικαίωμα συμμετοχής (άνω των 18 και μόνιμοι κάτοικοι της Ελλάδας), είναι σημαντικό να επισημάνουμε πως ο διαγωνισμός διενεργήθηκε επί καθημερινής βάσης, με τις κληρώσεις για τους 10 νικητές ανά ερώτηση (με 10 ερωτήσεις συνολικά) να πραγματοποιούνται τρεις μέρες μετά την ανάρτηση της ερώτησης, που ουσιαστικά είναι poll, το οποίο σημαίνει πως δεν υπάρχει σωστή ή λάθος απάντηση. Παρεμπιπτόντως, είχαν όλοι το δικαίωμα... απεριόριστων συμμετοχών στην κλήρωση για το δώρο ανά ερώτηση! Όσο για τα αποτελέσματα και τα ονόματα των νικητών; Όλα δημοσιεύθηκαν και ανακοινώθηκαν στην ιστοσελίδα www.olagiatokalathi.gr .

Με δεδομένο μάλιστα πως οι νικητές ήταν 100, αντιλαμβάνεστε πως οι πιθανότητες επιτυχίας ήταν μεγάλες. Κάτι που σημαίνει πως ήταν πολύ πιθανό να απολαύσατε τους αγώνες και την προσπάθεια της Ελλάδας να κατακτήσει ένα ακόμη μετάλλιο με τη συνοδεία μπύρας! Γιατί η αθλητική δράση είναι συνυφασμένη με το καλό φαγητό και φυσικά την μπύρα!

Σας ευχαριστούμε για την ανταπόκριση και τα μηνύματα που λάβαμε. Στην υγειά σας!

Αναλυτικά οι όροι και οι προϋποθέσεις του διαγωνισμού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ