ΣΤΗΛΕΣ

Το πρόγραμμα των αγώνων της Πέμπτης (14/09)

Slovenia's Luka Doncic, center, celebrates with teammates during their Eurobasket European Basketball Championship quarter final match against Latvia, in Istanbul, Tuesday, Sept. 12. 2017. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
Slovenia's Luka Doncic, center, celebrates with teammates during their Eurobasket European Basketball Championship quarter final match against Latvia, in Istanbul, Tuesday, Sept. 12. 2017. (AP Photo/Lefteris Pitarakis) AP

Ο πρώτος ημιτελικός του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μπάσκετ 2017 διεξάγεται το βράδυ της Πέμπτης στην Κωνσταντινούπολη, με τις Ισπανία και Σλοβενία να διεκδικούν ένα εισιτήριο για τον τελικό.

Η ώρα των ημιτελικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μπάσκετ 2017 έφτασε! Μόλις τέσσερις αγώνες απομένουν για να ολοκληρωθεί η διοργάνωση και το βράδυ της Πέμπτης (21:30), η Ισπανία και η Σλοβενία διεκδικούν το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό.

Οι Ισπανοί άφησαν εκτός συνέχειας τη Γερμανία, ενώ οι Σλοβένοι, σε έναν συγκλονιστικό αγώνα, απέκλεισαν τη Λετονία και τώρα πάνε για μία ακόμη τεράστια νίκη, που θα τους στείλει στον πρώτο τελικό της ιστορίας τους.

Την αναμέτρηση μπορείτε να την παρακολουθήσετε LIVE από το Sport24.gr.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Πέμπτης:

21:30 Ισπανία - Σλοβενία ΕΡΤ2

Στο olagiatokalathi.gr θα βρεις όλα τα SOS για τη φετινή κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Δείτε τις βαθμολογίες και το πρόγραμμα

AP Photo/Lefteris Pitarakis

powered by Typeform
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ