ΣΤΗΛΕΣ

Το καλύτερο ορεκτικό...

Το καλύτερο ορεκτικό...

Σήμερα (12/9) διεξάγονται οι πρώτοι προημιτελικοί, για να μας βάλουν στο κλίμα πριν απολαύσουμε την Ελλάδα στο δικό της παιχνίδι την Τετάρτη (13/9, 18:45) απέναντι στη Ρωσία.

Μία μέρα ξεκούρασης ήταν υπέρ-αρκετή για όλους μας. Μπορεί να υπάρχει συσσωρευμένη κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, τα ταξίδια και την καθημερινή παρουσία στο γήπεδο, αλλά ουδείς το σκέφτεται. Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα βρισκόμαστε άλλωστε, στην καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Εκεί όπου θα ήθελαν όλοι να είναι.

Με τον καιρό στην Κωνσταντινούπολη να είναι ο καλύτερος σύμμαχος τις τελευταίες ημέρες, τα πράγματα κυλούν ήρεμα. Σε αυτό βέβαια συνέβαλε και η Ελλάδα που είναι στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, έχοντας μπροστά της ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι, την Τετάρτη (13/9, 18:45) με αντίπαλο τη Ρωσία. Τα πρόσωπα των παικτών μας δείχνουν σιγουριά και αυτοπεποίθηση, η οποία μεταδίδεται σε όλους μας.

Μέχρι τότε, θα πάρουμε μια πρώτη γεύση από προημιτελικά παιχνίδια απόψε, που διεξάγονται οι αγώνες Ισπανία - Γερμανία και Σλοβενία - Λετονία. Η Ισπανία είναι το απόλυτο φαβορί στο πρώτο ζευγάρι, ενώ το δεύτερο θα είναι η... χαρά του επιθετικού μπάσκετ.

Δύο ματσάρες, με μεγάλα ονόματα στο παρκέ και πολύ ενδιαφέρον. Το ιδανικό ορεκτικό πριν πάμε στον αγώνα της Ελλάδας με φόντο την πρόκριση στους "4" του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Στο olagiatokalathi.gr θα βρεις όλα τα SOS για τη φετινή κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

powered by Typeform
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ