ΣΤΗΛΕΣ

Thanks for the memories

Thanks for the memories

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε για την Ελλάδα, μετά την ήττα από τη Ρωσία. Παρά την πικρή τελευταία γεύση και όσα μεσολάβησαν όμως, οι αναμνήσεις (ευχάριστες και δυσάρεστες) θα μείνουν για πάντα.

Η Ρωσία έμελλε να είναι ο τελευταίος σταθμός της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, με το ταξίδι μας να ολοκληρώνεται το βράδυ της Τετάρτης (13/9). Η επιστροφή έρχεται σε μια μέρα που όλοι μας θα θέλαμε να περιλαμβάνει διπλή προπόνηση και προετοιμασία για τον ημιτελικό, αλλά τι να κάνεις; Κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα αλλάξεις.

Το παιχνίδι με τη Ρωσία αφήνει πικρή γεύση, αλλά αυτό δεν διαγράφει όσα ζήσαμε (και) φέτος το καλοκαίρι. Με τα καλά και τα κακά, η Ελλάδα θα είναι πάντα το Νο1 στις καρδιές και την προτίμησή μας. Θα είναι η ομάδα που θα θέλουμε να ακολουθούμε κάθε καλοκαίρι, αυτή που θα (υπο)στηρίζουμε, όποιες κι αν είναι οι συνθήκες. Θα είναι η... παντοτινή αγαπημένη μας.

Εν αναμονή της πτήσης και της επιστροφής στην Αθήνα, δεν είναι πολλά αυτά που μπορούν να ειπωθούν. Οι σκέψεις άλλωστε είναι ακόμη... άνω - κάτω στο κεφάλι μας. Τα λάθη θα αναλυθούν με στόχο να μην επαναληφθούν, τα καλά θα επισημανθούν, αλλά όπως και να έχει, αυτό που μπορούμε να πούμε στα παιδιά που πάλεψαν σε Ελσίνκι και Κωνσταντινούπολη είναι ένα "ευχαριστώ" για την προσπάθειά τους.

Στο olagiatokalathi.gr θα βρεις όλα τα SOS για τη φετινή κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

powered by Typeform
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ