ΣΤΗΛΕΣ

Σαν την Κωνσταντινούπολη δεν έχει...

Σαν την Κωνσταντινούπολη δεν έχει...

Η δράση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα συνεχίζεται από το Σάββατο (9/9) στην Κωνσταντινούπολη, με τους φίλους της πορτοκαλί μπάλας να παραδέχονται πως "σαν την Κωνσταντινούπολη δεν έχει".

Κάθε καλοκαίρι, η ατάκα που ακούγεται πιο συχνά είναι το " σαν τη Χαλκιδική δεν έχει". Σε σημείο που καταντάει κουραστικό. Για τους λάτρεις του μπάσκετ όμως, παραφράζεται για να ειπωθεί το "σαν την Κωνσταντινούπολη δεν έχει". Ναι, λίγο πολύ έτσι το βλέπουμε, κι η αλήθεια είναι πως το γεγονός ότι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα συνεχίζεται στην Κωνσταντινούπολη, ξυπνά όμορφες αναμνήσεις σε όλους.

Νιώθουμε πιο άνετα όσοι βρισκόμαστε εδώ για τα παιχνίδια της φάσης των "16", μα κυρίως γι αυτό της Ελλάδας απέναντι στη Λιθουανία. Άλλο πράγμα η Κωνσταντινούπολη σε σχέση με το Ελσίνκι. Αφήσαμε το κρύο, τη συννεφιά και τα μπουφάν και πιάσαμε ένα ελαφρύ φουτεράκι, για να κάνουμε τη βόλτα μας στην πόλη. Η αύρα που έχει άλλωστε είναι τέτοια που σου αλλάζει άμεσα την ψυχολογία. Με το που την είδαμε από ψηλά, νιώσαμε πολύ πιο όμορφα, πιο... οικεία.

Σαν την Κωνσταντινούπολη δεν έχει...

Αν αναλογιστεί κανείς πόσες φορές έχουμε βρεθεί οι περισσότεροι εδώ τα τελευταία πέντε χρόνια, θα έλεγε πως νιώθουμε σαν στο σπίτι μας. Τόσο πολύ. Έχουμε στέκια, μαγαζιά που επισκεπτόμαστε ξανά και ξανά. Δεν συγκρίνεται η ατμόσφαιρα στην Κωνσταντινούπολη με αυτή στο Ελσίνκι, από κάθε άποψη.

Και το καλύτερο; Η βόλτα στον Βόσπορο! Δεν συγκρίνεται με κάτι, είναι από μόνη της κάτι ξεχωριστό και ιδιαίτερο. Είναι κάτι... μοναδικό. Γι αυτό σας λέω, σαν την Κωνσταντινούπολη δεν έχει! Ας ελπίσουμε να μην χρειαστεί να μαζέψουμε τις βαλίτσες μας άμεσα, ας ελπίσουμε να κερδίσει η Ελλάδα τη Λιθουανία και να μείνουμε εδώ για να την απολαύσουμε μερικές μέρες ακόμα.

Στο olagiatokalathi.gr θα βρεις όλα τα SOS για τη φετινή κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

powered by Typeform
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ