ΣΤΗΛΕΣ

NBAers οι έξι πρώτοι σκόρερ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

NBAers οι έξι πρώτοι σκόρερ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Μπορεί οι απουσίες να είναι δεκάδες, όμως οι NBAers του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος βρίσκονται ξεκάθαρα ένα επίπεδο πάνω από τους υπόλοιπους. Το δείχνουν και οι αριθμοί τους.

Λίγο πριν ξεκινήσει το τουρνουά, σας είχαμε παρουσιάσει τις μεγάλες απουσίες του: Μάριο Χεζόνια, Άντε Ζίζιτς, Ίβιτσα Ζούμπατς, Μάρτσιν Γκορτάτ, Μίλος Τεόντοσιτς, Νέμανια Μπιέλιτσα, Νίκολα Γιόκιτς, Νικ Μπατούμ, Ρουντί Γκομπέρ, Ιάν Μαχίνμι, Φρανκ Ντιλικίνα, Ντανίλο Γκαλινάρι, Πολ Τσίπσερ, Μάξι Κλέμπερ, Νίκολα Μίροτιτς, Σερζ Ιμπάκα, Ερσάν Ιλιασόβα, Ομέρ Ασίκ, Άλεξ Λεν, Ντομάντας Σαμπόνις, όλοι τους απέχουν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2017, όλοι τους ανήκουν σε συλλόγους του ΝΒΑ. Και όμως, ακόμη κι έτσι, οι NBAers είναι αυτοί που ξεχωρίζουν μέχρι στιγμής στη διοργάνωση και οι 6 πρώτοι σκόρερ ανήκουν σε ομάδες της αμερικανικής λίγκας.

Δείτε αναλυτικά και θα καταλάβετε:

* Ο Γκόραν Ντράγκιτς (των Heat) έχει 26.3 πόντους και είναι ο ηγέτης της Σλοβενίας.

* Ο Ντένις Σρέντερ (των Hawks) έχει 25 πόντους και είναι ο ηγέτης της Γερμανίας.

* Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς (των Kings) έχει 24.5 πόντους και είναι ο ηγέτης της Σερβίας.

* Ο Λάουρι Μάρκανεν (των Bulls) έχει 24.3 πόντους και είναι ο ηγέτης της Φινλανδίας.

* Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις (των Knicks) έχει 22.5 πόντους και είναι ο ηγέτης της Λετονίας.

* Ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς (των Pacers) έχει 22 πόντους και είναι ο ηγέτης της Κροατίας.

Κι αν συνεχίσει κανείς την αναζήτηση, βλέπει ακόμη περισσότερους NBAers στη λίστα των κορυφαίων σκόρερ: Ο Τσεντί Οσμάν των Cavaliers είναι 8ος (19.5 πόντοι), ο Μάρκο Μπελινέλι των Hawks είναι 9ος (19.3 πόντοι), ο Πάου Γκασόλ των Spurs είναι 12ος (18 πόντοι), ο Όμρι Κάσπι των Warriors είναι 14ος (17.7 πόντοι), ο Εβάν Φουρνιέ των Magic είναι 16ος (17.7 πόντοι), ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας των Knicks είναι 22ος (16 πόντοι), ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς των Pistons είναι 23ος (16 πόντοι), ο Τιμοφέι Μοζγκόφ των Nets είναι 25ος (15.5 πόντοι), ο Νίκολα Βούτσεβιτς των Magic είναι 29ος (14.5 πόντοι).

Ακολουθούν οι Σατοράνσκι (Wizards), Βίλι Ερνανγκόμεθ (Knicks), Πατσούλια (Warriors), Σάριτς (76ers), Λοβέρν (Spurs), Ρούμπιο (Jazz) και εμείς αναρωτιόμαστε πόσο πιο εντυπωσιακή θα ήταν η φετινή διοργάνωση αν τα ονόματα που διαβάσατε στον πρόλογο του κειμένου βρίσκονταν σε Ελσίνκι, Κωνσταντινούπολη, Κλουζ-Ναπόκα και Τελ Αβίβ.

Μπες στο olagiatokalathi.gr και θα βρεις όσα πρέπει να ξέρεις για το μπάσκετ, αλλά και όσα χρειάζεσαι για να το απολαύσεις!

powered by Typeform
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ