ΣΤΗΛΕΣ

Ισλανδία - Φινλανδία, συμμαχία!

ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÉÓËÁÍÄÉÁ - ÅËËÁÄÁ / EUROBASKET 2017 / ICELAND - GREECE (EUROKINISSI)
ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÉÓËÁÍÄÉÁ - ÅËËÁÄÁ / EUROBASKET 2017 / ICELAND - GREECE (EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Φινλανδία (ως οικοδέσποινα) και η Ισλανδία είναι οι χώρες που έχουν την πιο έντονη (φίλαθλη) εκπροσώπηση στην "Hartwall Arena".

Το ότι ο Α' Όμιλος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος διεξάγεται στο Ελσίνκι, καθιστά άμεσα τη Φινλανδία ως την απόλυτη κυρίαρχο στη μάχη της εξέδρας. Οι φίλοι της έκαναν κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία τους στην πρεμιέρα, απέναντι στη Γαλλία, δείχνοντας πως θα είναι "εκεί" σε όλους τους αγώνες της φάσης των ομίλων.

Η ομάδα του Χένρικ Ντέτμαν δεν είναι όμως η μοναδική που νιώθει σαν να παίζει σπίτι της, αφού πολύ δυναμικό "παρών" δίνουν επίσης στις εξέδρες της "Hartwall Arena" οι Ισλανδοί! Ήδη 1.000 φίλαθλοι από την Ισλανδία βρέθηκαν στο γήπεδο, για το παιχνίδι με την Ελλάδα, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αυξηθούν ακόμη περισσότερο. Ακολουθούν οι Γάλλοι και οι Σλοβένοι, που... το παλεύουν στην εξέδρα.

Όσο για τους Έλληνες; Στην πρεμιέρα είδαμε καμιά 50αριά φιλάθλους στο Ελσίνκι, ευελπιστώντας πως τις επόμενες ημέρες θα δούμε ακόμη περισσότερους.

Ισλανδία - Φινλανδία, συμμαχία!

Υ.Γ.: Στο ημίχρονο του αγώνα με την Ελλάδα, οι φίλοι των Ισλανδών το έριξαν στις... μπύρες. Την καλύτερη δουλειά έκαναν!

Μπες στο olagiatokalathi.gr και θα βρεις όσα πρέπει να ξέρεις για το μπάσκετ, αλλά και όσα χρειάζεσαι για να το απολαύσεις!

powered by Typeform
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ