ΣΤΗΛΕΣ

Η καρδιά μας χτυπάει ήδη δυνατά...

Η καρδιά μας χτυπάει ήδη δυνατά...

Λίγες ώρες έμειναν για τον προημιτελικό με τη Ρωσία (13/9, 18:45), κι η καρδιά μας χτυπάει ήδη δυνατά. Πάμε Ελλάδα, για μία νέα μεγάλη πρόκριση.

Το έχει η μοίρα μας, να βλέπουμε μεγάλους αγώνες. Η Ελλάδα αντιμετωπίζει απόψε (13/9, 18:45) τη Ρωσία στους "8" του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, σε μία ακόμη μεγάλη βραδιά για τη "γαλανόλευκη".

Πόσες και πόσες ανάλογες στιγμές έχουμε ζήσει, άραγε; Πολλές και μακάρι να είναι ακόμη περισσότερες στο μέλλον. Το ελληνικό μπάσκετ ήταν, είναι και θα είναι στην ελίτ, διεκδικώντας μεγάλες προκρίσεις, μετάλλια και ευρωπαϊκά τρόπαια. Κι εμείς θα είμαστε εκεί για να παρακολουθούμε την άνοδο και την παραμονή στις ευρωπαϊκές κορυφές.

Η καρδιά μας χτυπάει ήδη δυνατά για τον αποψινό αγώνα, οι ώρες περνούν κι όμως μοιάζουν οι δείκτες του ρολογιού να είναι κολλημένοι στο ίδιο σημείο. Είναι από τις ημέρες που θες να περάσουν όλα με ένα "κλικ" και να φτάσεις στην ώρα του τζάμπολ. Κι εκεί απλά να απολαύσεις, με την αγωνία και την κάψα για τη νίκη βέβαια, τον σπουδαίο αγώνα.

Η Ελλάδα λοιπόν προετοιμάζεται για ένα μεγάλο παιχνίδι, για μία μεγάλη βραδιά. Μακάρι απόψε να πανηγυρίζουμε ξανά και να βγούμε στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης για να πιούμε για τα επινίκια.

Στο olagiatokalathi.gr θα βρεις όλα τα SOS για τη φετινή κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

powered by Typeform
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ