MEDIA

Χωρίς τηλεοπτική μετάδοση το Πανιώνιος-Γκόριτσα

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ EUROKINISSI SPORTS

Όπως έκανε γνωστό και επίσημα η ΠΑΕ Πανιώνιος το παιχνίδι της Πέμπτης (13/7) με την Γκόριτσα δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά και για αυτό ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο των "κυανέρυθρων" πως πρέπει να μεριμνήσουν για την αγορά εισιτηρίων.

Ο Πανιώνιος την Πέμπτη ανοίγει το χορό των Ευρωπαϊκών αναμετρήσεων για τις Ελληνικές ομάδες αντιμετωπίζοντας στη Νέα Σμύρνη την Γκόριτσα αλλά το παιχνίδι για τα προκριματικά του Europa League δεν θα έχει τηλεοπτική μετάδοση.

Αυτό ενημέρωσε στην διάρκεια της Τρίτης (11/7) και επίσημα η ΠΑΕ Πανιώνιος στην οποία μάλιστα καλεί τον κόσμο των "κυανέρυθρων" να προμηθευτεί εισιτήρια και να βρεθεί στο γήπεδο. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση ο κόσμος είναι αυτός που θα δώσει και την ώθηση στους παίκτες για να φτάσουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της, πως η αναμέτρηση με αντίπαλο την Γκόριτσα, δεν θα καλυφθεί τηλεοπτικά. Ως εκ τούτου, η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ συνιστά στους οπαδούς της ομάδας, να μεριμνήσουν ούτως ώστε να προμηθευτούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα εισιτήριά τους, για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο αναμονής στα εκδοτήρια την ημέρα του αγώνα.

Η παρουσία όλων στην αναμέτρηση της Πέμπτης κρίνεται επιβεβλημένη. Το γεμάτο γήπεδο θα δώσει και την απαιτούμενη ώθηση στους παίκτες μας, προκειμένου να πάρουν και το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Σας περιμένουμε όλους, για να ζήσουμε μια ακόμα μεγάλη ΠΑΝΙΩΝΙΑ βραδιά.

ΩΡΑΡΙΟ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Την Τετάρτη η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα εκδοτήρια του Αγίου Ανδρέα από τις12:00 έως 20:00.

Την Πέμπτη, ημέρα του αγώνα, η προπώληση θα γίνεται και από το εκδοτήριο της οδού Σοφούλη από τις 10:00 μέχρι και το ημίχρονο της αναμέτρησης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ