MEDIA

Χάκετ στην Cosmote TV, «ώρα Παραολυμπιονικών» στη Nova

Χάκετ στην Cosmote TV, «ώρα Παραολυμπιονικών» στη Nova

Ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, γράφει για το τι θα δείξει αύριο το «Pick & Roll» αλλά και τη νέα εκπομπή στα κανάλια Novasports.

Ο Ντάνιελ Χάκετ στο «Pick & Roll» της Cosmote TV

Η εκπομπή «Pick & Roll» αυτής της Τρίτης (28/3, 20:00, Cosmote Sport 4) θα αποκαλύψει, μεταξύ άλλων, την τέχνη του “clutch shot”, όπως την αποκωδικοποιεί ένας από τους μετρ του είδους, ο Σέρχιο Γιουλ. Ο Ισπανός σκόρερ αποκαλύπτει τα πάντα σχετικά με τη συνήθεια που έχει να “σκοτώνει” τους αντιπάλους της Ρεάλ Μαδρίτης και δη στην εκπνοή. Θα μάθουμε επίσης γιατί θέλει να μοιάσει στον Βασίλη Σπανούλη, γιατί τον συγκρίνουν με τον Σέρχιο Ράμος και αν σκέφτεται να δοκιμαστεί στο ΝΒΑ.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ πήρε το Όρεγκον στην πλάτη του και το έφτασε στο Final Four του NCAA, για πρώτη φορά έπειτα από 78 χρόνια. Στο «Pick & Roll» θα δούμε όσα έχει προσφέρει ο Έλληνας διεθνής γκαρντ στους “Ντακς”, αλλά και τι λένε οι συμπαίκτες του για εκείνον.

Την Τρίτη το βράδυ, ο Βασίλης Σκουντής δεν θα είναι μόνος του στο στούντιο. Θα έχει δίπλα του, τον Ντάνιελ Χάκετ. Ο Ιταλός γκαρντ θα μιλήσει για την αποθεραπεία του, την ομάδα του, τον Ολυμπιακό, ενώ θα σχολιάσει και την επικαιρότητα. Και όπως κάθε Τρίτη, ο Γιάννης Καλαμπόκης θα αναλύσει στο στούντιο φάσεις που έκριναν την έκβαση του ματς ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, το οποίο παρακολουθήσαμε αποκλειστικά στην COSMOTE TV και θα ενημερωθούμε για το πού βρίσκεται η μάχη των ομάδων του ΝΒΑ, οι οποίες διεκδικούν θέσεις στα πλέι οφ. Μεταξύ αυτών, είναι φυσικά και οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η «Ώρα των Παραολυμπιονικών» στη Nova

Η εκπομπή «Η Ώρα των Παραολυμπιονικών» έρχεται μόνο στη Nova. Στο πλαίσιο της επέκτασης της στρατηγικής συνεργασίας της Nova και της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΕΠΕ) μέχρι το 2020, η πρώτη συνδρομητική πλατφόρμα στην Ελλάδα, ετοιμάζει μία νέα εκπομπή με τίτλο «Η Ώρα των Παραολυμπιονικών». Η εκπομπή θα ξεκινήσει την Τετάρτη 29 Μαρτίου στις 20:30, θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη αυτή την ώρα στο Novasports24HD και θα είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στα Παραολυμπιακά δρώμενα.

Μέσα από την «Ώρα των Παραολυμπιονικών» θα προβάλλεται η δράση των αθλητών στις διοργανώσεις, αλλά και θα αναδεικνύεται η ανθρώπινη πλευρά της καθημερινής τους προσπάθειας, καθώς βασική κατεύθυνση στη Nova είναι η προβολή των πραγματικών πρωταγωνιστών, των αθλητών. Η πρεμιέρα της εκπομπής θα ασχοληθεί με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, που διεξήχθη με επιτυχία στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο Β.Α.Κ., το Σαββατοκύριακο 25-26 Μαρτίου.

Οι ενέργειες επικοινωνιακής στήριξης της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΕΠΕ) εντάσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης της Nova, με στόχο την ανάδειξη των πραγματικών αξιών του αθλητισμού, αλλά και της δύναμης και της αισιοδοξίας που διαπνέει τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών με αναπηρία. Όλα αυτά τα χρόνια που η Nova είναι ο Μέγας Χορηγός Επικοινωνίας της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΕΠΕ), έχει υλοποιήσει μια σειρά ενεργειών προβολής, όπως προσωπικά αφιερώματα για τους αθλητές και τις αθλήτριες της ΕΠΕ, συνεντεύξεις τους στο πλαίσιο της αγωνιστικής τους δράσης, τιμητικές εκδηλώσεις υποδοχής των αθλητών μετά από σημαντικές διοργανώσεις όπως οι Παραολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο. Παράλληλα, έχει δημιουργήσει και ξεχωριστή ενότητα στο Novasports.gr, novasports.gr/paraolympiakiomada, όπου ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ενημερώνεται για τις εξελίξεις στα Παραολυμπιακά δρώμενα.

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικού πατινάζ 2017 στην ΕΡΤ

Η ΕΡΤ θα είναι και φέτος παρούσα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικού Πατινάζ, το οποίο θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές -με ζωντανές και μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις- από την ΕΡΤ2, την ΕΡΤHD, καθώς και διαδικτυακά από το www.ert.gr.

Από την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017 μέχρι και την Κυριακή 2 Απριλίου 2017, όλη η αφρόκρεμα του καλλιτεχνικού πατινάζ, 193 αθλητές και αθλήτριες από 36 χώρες, θα βρίσκονται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας για να λάβουν μέρος στη μεγαλύτερη διοργάνωση της χρονιάς.

Φέτος, αναμένεται να απολαύσουμε ένα από τα πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα των τελευταίων χρόνων, καθώς το επίπεδο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πλέον ανεβαίνει.

Στους άνδρες, φαβορί θεωρούνται ο Ιάπωνας Γιουζούρου Χανίου, ο Πάτρικ Τσαν από τον Καναδά, ο Ισπανός Χαβιέ Φερνάντεθ, καθώς και ο Γιν Μπογιάνγκ από την Κίνα.

Στο αγώνισμα των γυναικών πολλές και φανταστικές αθλήτριες θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για ένα μετάλλιο. Ξεχωρίζουν οι Ρωσίδες Ευγενία Μεντβέντεβα και Άννα Πογκοριλάγια, η Ιταλίδα Καρολίνα Κόστνερ μετά τη μεγάλη της επιστροφή, ενώ άξια προσοχής είναι και η Αμερικανίδα Άσλεï Βάγκνερ.

Στα ζευγάρια, ξεχωρίζουν οι δύο φορές παγκόσμιοι πρωταθλητές Μέγκαν Ντουχάμελ-Έρικ Ράντφορντ, καθώς και οι πρωταθλητές Ευρώπης Ευγενία Ταρασόβα-Βλαντιμίρ Μοροζόφ.

Τέλος, στο χορό στον πάγο, φαβορί είναι τα αδέρφια Μάια και Άλεξ Σιμπουτάνι, οι Καναδοί Τέσα Βίρτσου-Σκοτ Μόιρ, ενώ θέση στο πόντιουμ διεκδικούν και οι περσινοί παγκόσμιοι πρωταθλητές Γκαμπριέλα Παπαδάκης-Γκιγιόμ Σιζερόν.

Τους αγώνες περιγράφει η Ζελίνα Γκάμαρη.

Σημειώνεται ότι την Κυριακή 2 Απριλίου και ώρα 14:00, σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ2, θα απολαύσετε το «Γκαλά» σε περιγραφή του Αλέξη Κωστάλα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων:

ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

--------------------------

14:15 - 18:10 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΑΤΙΝΑΖ – ΕΛΣΙΝΚΙ 2017 «ΓΥΝΑΙΚΕΣ – ΣΥΝΤΟΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ» (LIVE DELAY) - GR

18:10 - 22:55 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΑΤΙΝΑΖ – ΕΛΣΙΝΚΙ 2017

«ΖΕΥΓΑΡΙΑ – ΣΥΝΤΟΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ» (Z) - GR - HD

--------------------------

ΠΕΜΠΤΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

--------------------------

14:15 - 18:55 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΑΤΙΝΑΖ – ΕΛΣΙΝΚΙ 2017

«ΑΝΔΡΕΣ – ΣΥΝΤΟΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ» (LIVE DELAY) - GR

18:55 - 22:00 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΑΤΙΝΑΖ – ΕΛΣΙΝΚΙ 2017

«ΖΕΥΓΑΡΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ» (Z) - GR - HD

--------------------------

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

--------------------------

14:15-19:00 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΑΤΙΝΑΖ – ΕΛΣΙΝΚΙ 2017 «ΧΟΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ – ΣΥΝΤΟΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ» (LIVE DELAY) - GR

--------------------------

ΣΑΒΒΑΤΟ 1η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

--------------------------

09:00 - 10:50 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΑΤΙΝΑΖ - ΕΛΣΙΝΚΙ 2017

«ΓΥΝΑΙΚΕΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ» (Μ) - GR

10:50 - 15:15 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΑΤΙΝΑΖ - ΕΛΣΙΝΚΙ 2017 «ANΔΡΕΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ» (Ζ) - GR - ΗD

--------------------------

16:35 - 20:15 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΑΤΙΝΑΖ - ΕΛΣΙΝΚΙ 2017 «ΧΟΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ - ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ» (Ζ) - GR - ΗD

--------------------------

ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

--------------------------

14:00 - 16:35 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΑΤΙΝΑΖ - ΕΛΣΙΝΚΙ 2017

«GALA – EXHIBITION» (Z) - GR – HD

Περιγραφή: Αλέξης Κωστάλας

--------------------------

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ