MEDIA

Βραβείο στη Νίκη Μπάκουλη από τον ΠΣΑΤ

Βραβείο στη Νίκη Μπάκουλη από τον ΠΣΑΤ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην ρεπόρτερ και αρθρογράφο του Sport24.gr Νίκη Μπάκουλη απονεμήθηκε το έπαθλο της ΕΣΗΕΑ, στην τελετή των 18ων Αθλητικών Δημοσιογραφικών Βραβείων του ΠΣΑΤ, για το θέμα της με τους οπαδούς της Cork City FC που έγιναν πετυχημένοι ιδιοκτήτες του συλλόγου.

Η τελετή των απονομών των 18ων Αθλητικών Δημοσιογραφικών Βραβείων του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου έγινε την Τρίτη (10/11) στο αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων με άρωμα Sport24.gr. Η δικιά μας Νίκη Μπάκουλη ήταν και η μοναδική εκπρόσωπος του γυναικείου φύλου στις βραβεύσεις και στην ευχαριστήρια τοποθέτησή της τόνισε πως το παράδειγμα των Ιρλανδών φιλάθλων θα ήταν μια καλή ιδέα και για κάποιες περιπτώσεις ομάδων στην Ελλάδα!

Θυμίζουμε ότι Νίκη παρέλαβε το έπαθλο της ΕΣΗΕΑ για το θ έμα που έκανε με τους οπαδούς της Cork City FC που από οπαδοί της ομάδας έγιναν ιδιοκτήτες του συλλόγου και μάλιστα πετυχημένοι σώζοντας τον σύλλογο από την αφάνεια.

Βραβείο στη Νίκη Μπάκουλη από τον ΠΣΑΤ
INTIME SPORTS
Βραβείο στη Νίκη Μπάκουλη από τον ΠΣΑΤ
INTIME SPORTS

Ωραία στιγμή της βραδιάς όταν παρέλαβε το βραβείο του ο συνάδελφος Γιάννης Θειακός για ένα ρεπορτάζ που είχε κάνει για το Mega και την Εθνική ομάδα Αστέγων καθώς παρέλαβε το βραβείο του μαζί με κάποιους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Αστέγων.

Βραβείο στη Νίκη Μπάκουλη από τον ΠΣΑΤ
INTIME SPORTS

Αναλυτικά τα βραβεία -όπως προέκυψαν από την αρμόδια επιτροπή του ΠΣΑΤ- και απονεμήθηκαν στην εκδήλωση της Τρίτηςστο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων:

Έντυπος Τύπος-Ιστοσελίδες

*Νίκη Μπάκουλη (Έπαθλο ΕΣΗΕΑ): Θέμα « Cork City FC: Οι οπαδοί που έγιναν επιτυχημένοι ιδιοκτήτες », Sport24.gr

*Βασίλης Μοιρώτσος (Έπαθλο «Νικήτας Γαβαλάς»): Συνέντευξη του ποδοσφαιριστή Χαβιέρ Ουμπίδες για την πρόωρα χαμένη αδερφή του, («Αδερφέ μου, σ’ αγαπώ πάρα πολύ …»), Gazzetta.gr

*Έπαινος: Παναγιώτης Συρόπουλος: Συνέντευξη του Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου, («Θα προσεύχομαι για την Ξάνθη»), Εφημερίδα «Goal News»

Τηλεόραση

*Γιάννης Καράγιωργας: Συνέντευξη με τον Ολυμπιονίκη των Καταδύσεων Γκρέγκ Λουγκάνις, Τηλεοπτικό κανάλι «Euronews»

*Δημήτρης Μαλισιώβας (Έπαθλο ΕΔΟΕΑΠ «Πάνος Γεραμάνης»): Συνέντευξη του διεθνούς ποδοσφαιριστή Κυριάκου Παπαδόπουλου, Εκπομπή «Αθλητική Κυριακή»,

στην Κρατική Τηλεόραση.

*Γιάννης Θειακός (Έπαθλο «Χρήστος Ράπτης»): Ρεπορτάζ με θέμα «Εθνική ομάδα Αστέγων», Εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega», Τηλεοπτικός Σταθμός «Mega Channel»

*Ειδικός Έπαινος: Στον Βασίλη Σκουντή και την ομάδα συνεργατών του, Ντοκιμαντέρ «Τα καλύτερα μας χρόνια». Η διαδρομή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ από το 1936 έως το 2015, Τηλεοπτικός Σταθμός «OTE T.V.»

*Ειδικός Έπαινος: Στον Βασίλη Μάστορα και την ομάδα συνεργατών του, Ντοκιμαντέρ «Ήρωες της αλάνας». Η ποδοσφαιρική ομάδα του Πιερικού Κατερίνης, Τηλεοπτικό κανάλι «ΕΡΤ3»

Ραδιόφωνο

*Μάκης Διόγος – Γιάννης Κυφωνίδης (Έπαθλο ΕΔΟΕΑΠ «Χρήστος Σβολόπουλος»): Συνέντευξη Περικλή Ιακωβάκη, Ραδιοφωνικός σταθμός «ΣΠΟΡ FM 94,6»

Φωτογραφία: Μάρκος Χουζούρης

«Στιγμές του Ελληνικού Αθλητισμού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ