MEDIA

Βοσνία – Ελλάδα, τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά

Βοσνία – Ελλάδα, τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά

Ο Sport24 Radio 103,3, ο ΣΚΑΪ και η Cosmote TV καλύπτουν τον αγώνα της Εθνική μας, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στη Ζένιτσα. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

ΣΚΑΪ και Cosmote TV μεταδίδουν από κοινού τον αγώνα της Εθνική μας, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στη Ζένιτσα ενάντια στη Βοσνία την Παρασκευή στις 21:45.

Η προσπάθεια της Εθνικής μας καλύπτεται φυσικά από τον Sport24 Radio 103,3! Στη μετάδοση και στο ρεπορτάζ, από το «Μπιλίνο Πόλζε» της Ζένιτσα θα είναι ο Νίκος Συριώδης. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο λόγος περνάει στους ακροατές, στην εκπομπή «Ξέρεις από Μπάλα;» με τους Ηρακλή Αντύπα και Χρήστο Σούτο.

Για τον ΣΚΑΪ την περιγραφή θα κάνει ο Μανώλης Σφακάκης και το ρεπορτάζ ο Αρης Τσιάρας. Στο στούντιο για την pre και post εκπομπή θα είναι οι Γιώργος Τσαντάκης και Χριστίνα Βραχάλη.

Για το Cosmote Sport 1 περιγράφει ο Σωτήρης Κωσταβάρας και στο ρεπορτάζ θα είναι ο Ανδρέας Σερεβέτας. Την pre και post εκπομπή θα παρουσιάσουν ο Στέφανος Αβραμίδης με τον Βασίλη Σαμπράκο. Η εκπομπή φιλοξενεί επίσης συνέντευξη του Στέφανου Καπίνο. Από τα κανάλια Cosmote Sport μεταδίδονται live τα περισσότερα παιχνίδια για τα προκριματικά του Μουντιάλ , από Παρασκευή μέχρι και Κυριακή.

EMF EURO 2017 στη Nova

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, από το Σάββατο 10 Ιουνίου έως και το Σάββατο 17 Ιουνίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση τους αγώνες της Εθνικής, επιλεγμένους αγώνες από την φάση των «16», τα προημιτελικά, καθώς και την τελική φάση, στο πλαίσιο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Minifootball, που θα διεξαχθεί στην περιοχή Μπρνο στην Τσεχία. Στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Minifootball θα λάβουν μέρος συνολικά 24 ομάδες και ανάμεσα τους και η ελληνική ομάδα. Η «γαλανόλευκη», μετέχει στον 4ο Όμιλο μαζί με τη Ρουμανία, την Πορτογαλία και το Καζακστάν.

«Alpha Speed» στον Alpha 989

Ο Τάκης Πουρναράκης επιστρέφει στο ραδιόφωνο του Alpha 989, με την εκπομπή «Alpha Speed». Καθημερινά, από τις 16:00 έως τις 17:00, εκπομπή για το αυτοκίνητο, την οδική ασφάλεια, τα σπορ, τον σύγχρονο άνδρα, τις γυναίκες, τη διατροφή, την ψυχολογία, τη γυμναστική, το ποδήλατο αλλά και με προτάσεις για ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδας.

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

E-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ