MEDIA

Βόλεϊ… λεπτό προς λεπτό, live μπάλα στο Action 24, διορία σε Ψυχάρη

Βόλεϊ… λεπτό προς λεπτό, live μπάλα στο Action 24, διορία σε Ψυχάρη
INTIME SPORTS

Πώς θα καλυφθεί από τα κανάλια Novasports το φινάλε τις Volley League, τι ματς πήρε να δείξει το Action 24, τι συμφωνία έκανε το Eurosport και τι διορία δόθηκε στον Ψυχάρη. Γράφει 0 Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Το φινάλε της Volley League… λεπτό προς λεπτό

Οι φίλοι του βόλεϊ, την Παρασκευή 1η Απριλίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στα Novasports 1 και Novasports 1 HD, ζωντανά, αποκλειστικά και σε παράλληλη μετάδοση λεπτό προς λεπτό τους αγώνες της 22ης αγωνιστικής της Volley League. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα αρχίσουν να μπαίνουν στο κλίμα των αγώνων, από τις 17:30 με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Παντελή Λώλη, Ισίδωρο Πρίντεζη και τη διεθνή βολεϊμπολίστρια της ΑΕΚ, Σοφία Κοσμά.

Στις 18:00 θα ακολουθήσει η παράλληλη μετάδοση των αγώνων, Άρης – Παναθηναϊκός σε περιγραφή του Ευγένιου Δαδαλιάρα, Κηφισιά – Ολυμπιακός σε περιγραφή του Ηλία Παπαϊωάννου, ΠΑΟΚ – Παναχαϊκή σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου, Φοίνικας Σύρου – Ηρακλής σε περιγραφή του Δημήτρη Ζολώτα και Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Ορεστιάδα σε περιγραφή του Γιώργου Πανταζίδη. Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων θα συνεχιστεί η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με όλο το ρεπορτάζ από τις αναμετρήσεις.

Εκτάκτως μπάλα… στο Action24

Δύο live ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα Πορτογαλίας περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Action24 αυτό το Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο (2/4) στις 18:15, η Αρούκα αντιμετωπίζει την Ακαδέμικα και την Κυριακή (3/4) στις 19:00 η Εστορίλ υποδέχεται την Πάσος Φερέιρα.

Τα δικαιώματα κάλυψης της πορτογαλικής Primeira Liga ανήκουν στη Nova η οποία όμως τις επόμενες ημέρες είναι… τίγκα στις μεταδόσεις, εξ ου και τα έδωσε στο Action24, κίνηση που έγινε μόνο για αυτό το Σαββατοκύριακο. Επίσης, το Ζενίτ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τη ρωσική Premier Liha την Κυριακή 3/4 θα προβληθεί σε live streaming από το Novasports.gr στις 19:30 και σε μαγνητοσκόπηση στο Novasports 3 στις 21:30.

FA Cup, συνέχεια…

Στις 13 Απριλίου, ώρα 21:00, θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός προημιτελικός του Κυπέλλου Αγγλίας ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που θα μεταδοθεί από το Novasports 3. Τα ημιτελικά διεξάγονται το διήμερο 23-24 Απριλίου: Εβερτον – Γ. Χαμ ή Μαν. Γιουν στις 23/4 (19:15) και Κρίστας Πάλας – Γουότφορντ στις 24/4 (18:00). Ο τελικός θα λάβει χώρα στις 21 Μαΐου.

Υπέρ της μελέτης ανταγωνιστικότητας του πρωταθλήματος η Nova

Να προχωρήσει άμεσα η μελέτη ανταγωνιστικότητας του πρωταθλήματος, επιθυμούν από το συνδρομητικό κανάλι.

Θετική εξέλιξη θεωρεί η Nova την πρωτοβουλία των ΠΑΕ να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να βρουν λύσεις για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Άμεσα θα πρέπει να προχωρήσει η διενέργεια μελέτης ανταγωνιστικότητας του πρωταθλήματος από ανεξάρτητο φορέα και η οποία θα αποτελέσει τη βάση για τη διαμόρφωση πλάνου βελτίωσης του πρωταθλήματος και κατ’ επέκταση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τα λέμε, τα γράφουμε

Σε απάντηση δημοσιεύματος της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» (26/3) σχετικά με την απόκτηση των δικαιωμάτων μετάδοσης της Formula 1 από τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, από την ΕΡΤ επισημάνθηκε ότι έχει το δικαίωμα απευθείας μετάδοσης των εντός Ευρώπης αγώνων και μαγνητοσκοπημένης μετάδοσης των αγώνων με ώρα έναρξης 00.00 – 10.00 (ώρα Ελλάδος). Οροι που ίσχυαν και ενόσω μετέδιδε Formula 1 και ο Alpha.

-> Από την 1η Μαρτίου τούτη εδώ η στήλη είχε ενημερώσει ότι η F1 κλείνει στην ΕΡΤ, στις 16 Μαρτίου γράψαμε αποκλειστικά για την επίτευξη συμφωνίας και στις 24 Μαρτίου αναφέραμε ότι θα δείξει live 16 grand prix και 5 σε μαγνητοσκόπηση.

Συμφωνία Eurosport – EBU για στίβο μέχρι το 2019

Το Eurosport ενισχύει τη δέσμευσή του με τα Ολυμπιακά σπορ επεκτείνοντας τη συμφωνία για τα δικαιώματα κάλυψης των κορυφαίων πρωταθλημάτων που διοργανώνει η ομοσπονδία κλασικού αθλητισμού της Ευρώπης. Η συμφωνία, η οποία έγινε με τη συγκατάθεση της Ευρωπαϊκής Ραδιοτηλεοπτικής Ένωσης (EBU), καλύπτει μία σειρά κορυφαίων διοργανώσεων του στίβου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Η αρχή γίνεται με το προσεχές Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Άμστερνταμ, από τις 6 ως τις 10 Ιουλίου και η συμφωνία περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κλειστού στίβου το 2017 και 2019 αλλά και τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα Ομάδων για το 2017, 2018 και 2019. Η τηλεοπτική κάλυψη του φετινού Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος θα ενισχυθεί με την παρουσία του θρύλου του τριπλούν, Τζόναθαν Εντουαρντς, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο αναλαμβάνοντας καθήκοντα κεντρικού παρουσιαστή του Eurosport.

Δεκαπέντε μέρες διορία σε Ψυχάρη

Προθεσμία δεκαπέντε ημερών (εργάσιμων) στον Σταύρο Ψυχάρη να καταθέσει τα πολυάριθμα παραστατικά που λείπουν από τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασής του έδωσε δικαστικός ο οποίος διερευνά το φάκελο του εκδότη για λογαριασμό της επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής. Ο δικαστικός τον ενημέρωσε ότι έχει διορία έως τις 7 Απριλίου προκειμένου να καταθέσει στην επιτροπή το σύνολο των παραστατικών που λείπουν από τις δηλώσεις του. Αναλυτικά το ρεπορτάζ.

Συνάμα, όπως δημοσίευσε σήμερα το περιοδικό «Hot Doc» ο Ψυχάρης φέρεται να είναι ιδιοκτήτης της offshore εταιρείας με το όνομα SOLAREX δεν φαίνεται να παρουσιάζει καμιά δραστηριότητα αν και κατέχει στην Ελλάδα ακίνητη περιουσία, την οποία νοικιάζει στον ισχυρό ανήρ του ΔΟΛ. Εως το 2009 ο Ψυχάρης φαίνεται πως δηλώνει στις φορολογικές του δηλώσεις το σπίτι ως ενοικιαζόμενη κατοικία από τη SOLAREΧ, έκτασης 600 τ.μ. Δηλαδή πως νοικιάζει το σπίτι του από την εταιρεία του γιου του.

Κατατέθηκε η πρόταση εξεταστικής για τραπεζικά δάνεια σε ΜΜΕ και κόμματα

Την προαναγγελία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής της Βουλής που θα διερευνήσει το τρίγωνο τραπεζών-κομμάτων-ΜΜΕ και τη ροή του χρήματος μεταξύ τους, υλοποίησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καταθέτοντας στο κοινοβούλιο σχετική πρόταση η οποία μιλά και για ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες «σε βάρος όσων δανειοδοτήθηκαν και δανειοδότησαν».

«Οι τράπεζες "τάιζαν" με δάνεια ΜΜΕ και κόμματα, τα κόμματα υποστήριζαν τις τράπεζες με λογής εξυπηρετήσεις και τα ΜΜΕ φρόντιζαν και φροντίζουν για την υποστήριξη του συστήματος εξουσίας που τα τρέφει» αναφέρουν οι βουλευτές της συμπολίτευσης επαναλαμβάνοντας τη σχετική αναφορά του πρωθυπουργού. Υπενθυμίζεται ότι για την έγκριση της πρότασης σύστασης εξεταστικής επιτροπής απαιτείται απλή πλειοψηφία (τουλάχιστον 120 βουλευτών) στο πλαίσιο ονομαστικής ψηφοφορίας που θα διεξαχθεί στην Ολομέλεια της Βουλής.

-> Ο Mediaρχης παρεμβαίνει καθημερινά στο «Βούρτσα, Μπάλα και Τραμπάλα» (18:00 με 20:00) στον Sport24 Radio 103,3 .

FB page Nίκος Μποζιονέλος , Twitter @nbozionelos

Ε-mail: [email protected]

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ