MEDIA

Βασιλειάδης και Διαθεσόπουλος επιβεβαίωσαν το Sport24.gr

Βασιλειάδης και Διαθεσόπουλος επιβεβαίωσαν το Sport24.gr

Κλεισμένες οι συμφωνίες της ΕΡΤ για τόσο για την Α1 πόλο των Ανδρών όσο και τη Volley League. Γράφει ο Mediaρχης του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος.

Τηλεοπτική στέγη, άρα και έσοδα, βρήκαν τόσο η Α1 πόλο των Ανδρών όσο και η Volley League. Όπως ακριβώς είχε αναφέρει από χθες το Sport24.gr.

Σε δηλώσεις του λοιπόν, ο πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος παραδέχθηκε ότι οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία: «Είναι σχεδόν 90% σίγουρο, αλλά εκκρεμεί το ραντεβού στην ΕΡΤ την Πέμπτη, για την οριστικοποίηση της συμφωνίας. Ευχαριστώ δημόσια τον Υφυπουργό αθλητισμού, τον κ. Βασιλειάδη, ο οποίος στήριξε εξ αρχής αυτή την συνεργασία» σημείωσε.

Και, ειρήσθω εν παρόδω, ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης επιβεβαίωσε ότι θα προβάλλεται από τη δημόσια τηλεόραση το πρωτάθλημα της Volleyleague τη νέα σεζόν. «Είναι πολύ σημαντικό να λέμε πόσο πολύ έχει βοηθήσει η πολιτεία χωρίς να έχει δώσει χρήματα. Είναι ένα σημάδι για τις παρεμβάσεις που πρέπει να κάνουμε αφού δεν έχουμε λεφτά. Το ελληνικό βόλεϊ προσέφερε πάντα μεγάλες συγκινήσεις. Με κορύφωση το περσινό πρωτάθλημα ζούμε μεγάλες συγκινήσεις. Έχουμε τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ, τον Ηρακλή και τον Παναθηναϊκό που έχει φέτος κάποια θέματα, την επαρχία που κρατάει πολύ ψηλά το βόλεϊ. Φέτος η χαρά είναι μεγαλύτερη γιατί το άθλημα ξαναμπαίνει μέσα στα σπίτια όλων των Ελλήνων πολιτών μέσα από την δημόσια τηλεόραση».

Η απόκτηση των εν λόγω τηλεοπτικών δικαιωμάτων από την ΕΡΤ, όσο και του χάντμπολ, δίνει… οικονομικό φιλί ζωής σε μία κρίσιμη χρονιά όπως ανέφερε και στο ρεπορτάζ του ο Κώστας Χολίδης. Η φετινή χρονιά φάνταζε ιδιαίτερα δυσοίωνη ειδικά για τις ομάδες βόλεϊ, πόλο και χάντμπολ, όμως οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών προσφέρουν μία πιο αισιόδοξη νότα.

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ