MEDIA

UEFA Nations League και προκριματικά Euro 2020 προς Cosmote TV

UEFA Nations League και προκριματικά Euro 2020 προς Cosmote TV

Διαβάστε το ρεπορτάζ του Mediaρχη του Sport24.gr, Νίκος Μποζιονέλος, για την επικείμενη συμφωνία της Cosmote TV για UEFA Nations League και προκριματικά Euro 2020, αλλά και την πρόθεσή της.

Εν αρχή ην το χάος, κυρίες, δεσποινίδες και κύριοι (sic). Οπου χάος, βάλτε τη νεοσύστατη διοργάνωση του UEFA Nations League που ξεκινά τον προσεχή Σεπτέμβριο κι ανάθεμα καν αν έχει καταλάβει κανείς πώς διεξάγεται. Πρόσφατα ο καλός συνάδελφος (πόσο κλισέ) Νίκος Συριώδης προσπάθησε να εξηγήσει τι είναι το UEFA Nations League και πώς διεξάγεται .

Αρκετά νωρίτερα, ο Φώντας Σέμπρος είχε αναλύσει με κάθε λεπτομέρεια την διοργάνωση, η οποία αλλάζει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο , όμως η αλήθεια είναι ότι και πάλι πολύς κόσμος δεν καταλαβαίνει αρκετά πράγματα, διότι... μπλέκονται και τα προκριματικά του Euro 2020.

Θα το πιάσουμε το νόημα κααααάποια στιγμή. Μέχρι τότε, η Εθνική μας στη League C του UEFA Nations League κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τις Φινλανδία, Εσθονία και Ουγγαρία , με τους αγώνες να διεξάγονται από τις 6 Σεπτεμβρίου ως τις 20 Νοεμβρίου και την ομάδα του Μίχαελ Σκίμπε να διεκδικεί την πρώτη θέση, ώστε να βρεθεί στα Playoffs τον Μάρτιο του 2020 και να αυξήσει τις ελπίδες της για πρόκριση στα τελικά του Euro 2020. Για τα προκριματικά του Euro 2020, διαβάστε τα πάντα όλα, εδώ .

Κι αφού λοιπόν τα είπαμε και τα συνεννοηθήκαμε (;), τι γίνεται με τα τηλεοπτικά του UEFA Nations League και των προκριματικών του Euro 2020; Σύμφωνα με πληροφορίες, τα έκλεισε η Cosmote TV.

Πρόθεση βέβαια της συνδρομητικής, αλλά και πάγια θέση της, είναι όλοι οι αγώνες της Εθνικής Ελλάδος εκτός από τα κανάλια Cosmote Sport, να διατίθενται σε παράλληλη μετάδοση και από ελεύθερο κανάλι (όπως γινόταν στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, με τον ΣΚΑΪ και, νωρίτερα, με την ΕΡΤ).

Σημειωτέον ότι τα φιλικά της Εθνικής είναι προς διαπραγμάτευση εδώ και καιρό και κλείνουν, συνήθως, λίγο καιρό πριν. Όπως έκανε το Epsilon TV και έκλεισε τα φιλικά της Εθνικής με Ελβετία και Αίγυπτο στις 23 και στις 27 Μαρτίου αντίστοιχα.

Αρα, δεν αποκλείεται το Epsilon TV να είναι το ελεύθερο κανάλι που θα δείξει και τα προαναφερθέντα ματς που έκλεισε η Cosmote TV, σε παράλληλη μετάδοση...

Nίκος Μποζιονέλος ([email protected])

Hashtag #s24media

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ